Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hanyagol. Mit tegyek?
*ha kefél akkor se :/
bocsi lemaradt
Beszéltél vele erről? Mi az oka? Nem az hogy odakerültök és akkor "jaj drágám miért nem akarod megint?" hanem egyszer amikor találkoztok leültök vagy elmentek sétálni és komolyan felhozod neki a témát.
Az is lehet hogy tényleg fáradt/kimerült, nekem is vannak olyan időszakok az életemben amikor semmi kedvem, energiám hozzá.
lehet hogy rossz időpontban próbálkozol. Hogy mondjuk nem késő este, éjfélkor lefekvés előtt.
Egy szó mint száz addig nem tudod meg az okot és megoldani sem tudjátok amíg nem beszéltek róla komolyan.
Hmm, tudom, mire gondolsz, én sem szeretem, mikor kanos pasik mindenáron szexes poénokat mondanak.
Mi lenne, ha kedves lennél? Ha a lelkével törődnél?
Ha ezt egy nő írta volna ki, már mondták volna, hogy vacsi, plusz szexi fehérnemű, csábítsa el. Te is csábítsd, csak a szívét, ne a lába közét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!