Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi oka lehet hogy így érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet hogy így érzek férjem iránt?

Figyelt kérdés
Problémám valós, csak segítő tanácsokat szeretnék. Pár hónapja kezdődött a gond házasságomban, ami egyre komolyabban aggaszt. Férjemmel nem régóta vagyunk együtt, igaz közel vagyunk az ötvenhez. Tisztelem, szeretem férjemet, férfiasnak is találom. Mégis lassan már ott tartok hogy egyáltalán nem hiányzik vele a szex. Ő ezzel ellentétben mindennap akarná, ezt rendkívüli tehernek érzem. Mostanában azt hittem a korom miatt nincs semmi vágyam. De megnéztem egy erotikus videót, mialatt nagyon könnyen jó volt nekem mégis. Egyedül. De akkor miért nem vágyom férjemre, és miért teher a közeledése? Tudna valaki segíteni?
2019. márc. 4. 16:13
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
36%

Amugy sokadik kérdés,és azota is vergődsz,alatta is. :(

40N

2019. márc. 4. 18:39
 42/58 anonim ***** válasza:
79%
Tehát félsz, hogy nem találnál jobbat, ezért inkább bemagyarázod magadnak, hogy boldog vagy így.
2019. márc. 4. 19:06
 43/58 anonim ***** válasza:
78%
Fogalmazzunk úgy, hogy ez is a nyomor egyik sajátos, kifinomult formája.
2019. márc. 4. 19:17
 44/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát elgondolkoztam. Igazából nem ez volt a kérdésem, de többségében azt tanácsoljátok váljak el mert nem illünk össze vagy nem szeretem eléggé férjemet. Vagy ő engem nem szeret eléggé.
2019. márc. 4. 19:25
 45/58 anonim ***** válasza:
71%

Hol is kezdjem.....

Ha egy szexfilmet nézel és van kedved a szexhez, akkor hormonálisan nincs semmi probléma, kívánod a szexet.

Ha a férjed látványa szexuálisan nem vonz, az együttélés azt a hatást váltotta ki belőled, hogy megszoktad, akkor sajnos a fejedben kell keresni a hibát. Nem ritka eset, hogy a mindennapos együttlét alatt a párok nem tudnak kikapcsolódni, feltöltődni, mindent együtt akarnak csinálni és ellaposodik az egész. Amikor még csak heti 2-3 alkalommal találkoztatok, akkor kívántad a férjedet? Mi változott azóta? Testmozgás?

Amikor hetente csak ritkán látod a partneredet akkor mind lélekben, mind fizikailag felkészülsz a találkozóra, fantáziálsz róla, szóval a legjobb formádat akarod és tudod hozni. A mindennapok nem erről szólnak, főleg nem 50 évesen. Ha nem vagy jó fizikális állapotban, ha a munkahelyen elfáradsz, akkor azért mész haza, hogy pihenjél, erre a partner folyamatosan szexelni akar veled. Ez nem egy működő párkapcsolat ismérve, ezen változtatni kell. Az lenne a javaslatom, hogy keressetek valami hobbyt ami feltölt téged, ez lehet például a tánc, vagy valami olyan sport, ami felfrissít.

A lényeg az, hogy ne legyetek túl sokat otthon együtt és valahogy próbálja a férjed is levezetni a hormonjait valami sporton keresztül. Ha kifárad nem lesz kanos.

2019. márc. 4. 19:27
 46/58 anonim ***** válasza:
0%
Én nyitott házasságot javasolnám első körben ha az se megy válni kell,bár ha mással jobb mindkettőtőknek lehet inkább tényleg válni kell.
2019. márc. 4. 19:27
 47/58 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk kezdetnek megtenné az is, ha kommunikálni próbálnál vele a problémáról.
2019. márc. 4. 19:28
 48/58 anonim ***** válasza:
83%
Utolsonál a pont talán ha elmondanád neki h sok a mindennapos kényszer dugás és h te is szeretnéd élvezni abban a pozban ami neked is jo előrébb lennétek,de rettegsz kinyitni a szád,félsz amugy ha nemet mondasz megerőszakol? Mert akkor azt hiszem bajok vannak a szexen kivül is mert eleve nem rettegek a férjemtől ilyen szinten h ne merjem azt mondani h ma nincs kedvem van épp megjött és szinte robotosan alá is fekszem..
2019. márc. 4. 19:32
 49/58 A kérdező kommentje:

46-os azt hiszem igazad lehet sok mindenben.

49-esnek írnám hogy fölöslegesen szólnék nekem mi lenne a legjobb póz, ha ő úgy nem bírja csak rövid ideig. Így minek mondani, minek lenullázni az önértékelését. Természetesen nem erőszakol meg, csak finoman érezteti velem hogy neki a szex elmaradhatatlan.

2019. márc. 4. 19:49
 50/58 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem itt "csak"az a baj,hogy tehernek érzed a dolgot.Próbáld neki mondani,hogy pár aktust váltsatok ki ölegetés,simogatásra,lehet közbe megjön a kedved máshoz is
2019. márc. 4. 19:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!