Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet hogy így érzek férjem iránt?
Igen van pozíció amiben nekem jobb lenne, de azt már inkább nem is próbálom mert úgy nem bírja annyi ideig ameddig miattam kellene...
No comment,naná h nincs orgazmusod és erőszaknak érzed nem kölcsönös szeetkezésnek,Te Jó Isten miota hagyod h kb használjon te meg le vagy tojva h jo e neked is? Ez mindent elmondott rola,meg rolad is.
40N
Mindennap nem normális , hogy szexelni akar, úgy, hogy te meg nem.
Csak látja rajtad, hogy annyira nem kívánod. ...Ráadásul orgazmus nelkül szexelni, olyan.....hát, béha belefér....de ez adja meg a savaborsát. Ilyenkor megjátszod vagy tudja hogy nem mész el?
Hú basszus, ezek a válaszok...... sokan egy szimpla probléma miatt eldobnák a társukat, mint nap végén a koszos zoknit, ez borzalmas....
Kérdező!
Azt írod, közel vagytok az ötvenhez. Nem lehet hormonális változás.
Egyébként simán lehet, hogy valóban ez a "teher-érzés" okozza, illetve az, hogy a te igényeid - gondolom - kissé háttérbe szorulnak.
Őszintén kell beszélnetek erről, mondd el, amit érzel, és hogy vágysz az ölelgetésre, beszélgetésre, kikapcsolós programra, amiket írtál. Nálunk is volt hasonló, elmaradoztak az ilyesmik, emiatt kevésbé voltam "lelkileg feltöltődve", ami miatt pedig természetes szerintem, hogy kevésbé kívántam a szexet - az ember jobban vágyik rá, ha kiegyensúlyozott, elégedett és boldog.
Talán összintének kelett volna lenni vele h neked nem jo, és mi az h látnia kéne,szerintem nem is érdekli h neked jo a lényeg ő megbaxta a napi adagját elsült,a többi le van kakálva. Én összetörném az egoját h vagy szeretkezünk párként v keressen nőt akit használhat.
40N
Mondd el neki bátran, amit nekünk az összebújásról, olvasgatásról, kedvenc pózodról! Kedves és szeret téged, meg fogja ezt tenni neked! Főleg, ha közlöd vele, hogy annyiszor lesz szex, ahányszor a te igényed teljesül... ;)
A kedvenc pózodról meg ne mondj le ilyen könnyen!!! A te élvezeted is ugyanolyan fontos, mint az övé! Próbálkozzon csak, majd belejön, megerősödik - vagy keressetek közösen egy mindkettőtöknek megfelelőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!