Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet hogy így érzek férjem iránt?
Amikor szexeltek, akkor az jó neked is? Vagy az sem?
Mióta vagytok együtt?
Más férfiben más a hiba? Csak én érzem ugy h nem is szereted csak a semminél jobb volt egy szamár lo helyet,és még kényszer a szex is? Mégis mit vársz ezek után,az emberek h tudnak igy élni megalkuvásbol ilyen langyos fosokban a hol a szeretkezés ami élvezet egy pokoli kin lesz?
40N
A szex nem kellemes, hanem észvesztően jó. Ez is lehet probléma.
Illetve nőnek rrzed magad ? Nőiesnek?
Valószínűleg az a gond , hogy magadban sem nagyon kívánod a szexet, picit nagy lehet rajtad a nyomás.
Picit próbáld meg jobban nőnek érezni magadat. Gondolj arra, hogy mit szeretnél átélni szex közben. Pl x pózban csináljon x dolgot a férjed. Biztosan szívesen megteszi neked.
A lényeg az, hogy együtt jól érezzétek magatokat.
Tehát sose élvezted igazán csak elviselted kellemes volt,egyáltalán érdekli a te örömöd,simogat,kényeztet vagy csak beteszi kihuzza kielégül és alszik,mert utobbinál rosszabb nincs főleg ha még kényszer is. Mi lenne veled kijön az h megelégedtem a rosszal a semmi helyett a jobb helyett és nem is kivánod őt már amit nem csodálok..
40N
13-as: Fizikailag jó vele, bár nagyon ritka ha van orgazmusom vele ha így kérdezed.
14-es: Én azt hiszem szerettem igazán, és úgy tűnt jó lesz vele minden. Szexet is szerettem vele annak ellenére hogy régebben is jóval többször akarta. Ha kicsit változtathatnék rajta akkor azt kérném hogy a szex imádata helyett ölelgessen többet, beszélgessünk többet, vagy olvasgassunk este. Biztos ez nagy kérés, gondolom a férfiak többsége nem erre vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!