Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik, hogy aranyásó vagyok/leszek?
Sosem érdekelt, kinek mennyi pénze van, nem ez alapján válogattam, teljesen véletlenül alakult úgy, hogy a párom jól keres.
Mégis néha megkapom ismerősöktől, hogy "Ezt ügyesen összehoztad" és hasonlók.
Nem szórom a párom pénzét, eddig én is dolgoztam, és alig költök valamennyit, tényleg csak amikor szükségem van rá.
Illetve itt is olvasni, hogy az ilyen nők nem adják alább, ha nincs havonta nyaralás, meg százezrek elszórni, akkor hisztike van.
Illetve volt egy srác, akinek tetszettem, és megmondtam, nem szeretnék semmit, van párom, neki is az volt a reakciója, hogy valahol megérti, ő nem tudná ezt a színvonalat biztosítani nekem egyelőre.
Nincs Facebook-om, Instám meg egyebem, a ruháimat turiban veszem, csak abból lehet leszűrni, hogy kicsit jobban állunk, hogy járunk nyaralni (a párom néha rólam is megoszt képeket), ill a telefonom volt kicsit drágább.
Amugy nem érdekel a pénz, és igazságtalannak érzem, ha beszólnak.
Egyik füleden be, a másik ki. Mi 19 évesen ismerkedtünk meg, mindketten csórunk voltunk. Én pedagógus lettem, férjem közgazdás úgyhogy a háromszorosát keresi meg az én fizetésemnek. Mindketten szerények vagyunk, de látszik, hogy nem kell nélkülöznünk.
Eleinte engem is próbáltak kóstolgatni, főleg a kollégák de határozottan leállítottam őket. Nagyon sok a megkeseredett, irigy ember, nem szabad foglalkozni velük. Az a lényeg, hogy boldogok vagytok és ami még fontos...b@sszus nehogy már te érezd magad kellemetlenül, mert több pénzetek van.
Ez attól is függ milyen a környezeted amiben élsz. Minimálbéresek ingereit könnyebb borzolni, mint tehetős emberekét. Mondjuk ma már a tengerparti nyaralást meg lehet oldani fillérekből olcsó görög vagy bolgár nyaralohelyeken. Semmi érdekeset vagy kirívót nem irtal, igy igazából nem értem.
Tehetős embereknél akik több százezret keresnek a léc sokkal magasabbra van helyezve, ott belépődarabok olyan tárgyak amiért a nagy átlag képes szétszedni mondjuk egy Gant pulcsi vagy egy Dior rúzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!