Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire vélnétek ezt?
A párom egy hete kezdett dolgozni egy új munkahelyen. Amikor mesélt róla, mesélt a kollégáiról is , azt mondta, leginkább férfiakkal dolgozik, rajtuk kívül pedig csak 40-50éves nőkkel, és hogy ez milyen furcsa neki.
Nem igazán foglalkoztam a dologgal, bár ő egy kicsit panaszkodott emiatt. Tegnap megismertem egy lányt egy barátnőm révén. Mint kiderült,a lány ott dolgozik, ahol a párom, kiderült az is, hogy nagyrészt egyetemisták dolgoznak ott diákmunkán, illetve 20-25 körüli lányok. ( emellett a lány ismeri a párom, áradozott hogy milyen gáláns és humoros)
Mikor hazajött, megkérdeztem tőle, hogy még mindig feszeng e amiatt hogy férfiakkal dolgozik. Ismét nekiállt panaszkodni, hogy mennyire rossz így neki, hiányzik a fiatal társaság. Ekkor csak kiejtettem a csaj nevét, akit megismertem. Egyből szabadkozni kezdett, hogy hát igen,ő az egyetlen kolléganője de ő is kövér és csúnya ( abszolút nem az, csinos vékony lány, szolis bőr, igényes manikűr, igényes haj ...).
Elmondtam neki hogy tudom hogy hazudott, és nem értem az okát, viszont el kell gondolkoznom azon,hogy akarom e ezt így tovább.
Erre a fejemhez vágta hogy nincs még egy ilyen nem normális nő mint én,aki inkább hisz egy idegen dagadt k*vanak,mint neki...

Nem értem, ha nem volt semmi bajod a pincérlányokkal, akkor miért lenne most?
Tuti van valami a dolog mögött..

Honnan veszitek, hogy veri?
Nekem a Kérdező egy magabiztos nőnek tűnik, szerintem abban a percben hagyta volna ott a pasit.
A "fejemhez vágta" résztől hiszitek azt?
#14 írtam fentebb, hogy a költözés főleg amiatt dőlt el bennem, hogy a felháborodása tettlegességig ment, viszont most tisztazom akkor, hogy nem vert soha, most sem megütött, hanem baromi erősen megszoritott és odébblökött,hogy bezárkózzon játszani a szobába :)
szóval nem súlyos dolog, de nem fogom megvárni míg ESETLEG kiütözne hogy agresszív típus

#12 basszus, most olvasom vissza
bocsi
szóval
ha tudta, hogy nem zavarnak a fiatal lányok, és eddig se zavarta, akkor miért gondolná, hogy a mostaniak zavarnak?
Nem zavarná, ha nem lenne valami a háttérben

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!