Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt mire vélnétek?
A párom féltékeny mindig,pedig ő volt az,aki miatt voltak eddig bizalmi problémák a kapcsolatunkban.
Azt mondja a napokban,hogy nem bízik bennem,biztos mással vagyok,meg ilyenek.
Sosem csalt meg,de hazudozott már párszor,amiket sikerült annó tisztáznunk,azonban most sem érem el,pedig a telefonja be van kapcsolva.
Otthon sok a dolga,de ezek után a megjegyzései után már nem bízom úgy benne.Ti mit hinnétek,szerintetek olyat tesz?

Pedig de.
Ő el se tudja képzelni, hogy hűséges legyen, mindig azt nézi, kit szúrhat meg. Ezért azt hiszi, hogy biztos te is.

Akkor mond ilyet valaki, amikor egy ilyen kerdes ellen nem tudna vedekezni. Letamadasos taktika.
A masik, amikor meg direkt eltulozva tesz magara megjegyzeseket, hogy te mondd ki, hogy nem. Tehat amikor elesedik a helyzet, akkor ilyen kamu felkerdezes, hogy tenyleg azt hiszed, hogy lefekudtem a szomszed csajjal, meg a masikkal, es a harmadikkal, meg kulonben is vegigmentem az utcan? Nyilvan erre azt fogod mondani, hogy nem, megha az elso igaz is. Sok ember tobbet arul el magarol, amikor celzott kerdest szegeznek neki, mint amennyit akar.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!