Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is hasonló érzésetek lenne?
Figyelt kérdés
Tegnap egyedül voltam otthon, barátomnak volt egy kis elintéznivalója, majd amikor haza ért, mondja hogy a szomszéd megállította és elkezdett vele cirkuszolni, hogy miért áll autóval félig a füvön. Megjegyzem 5 percre ugrott haza, tudom, hogy nem szabad úgy állni, de nem is ez a lényeg... Kérdeztem, hogy mit reagált. Erre azt mondja hogy hát mondtam azért, mert elöl nem találtam helyet, stb. Nem tudom, nekem olyan nyámnyilának tűnt ez a válasz, nekem elkezdett volna okoskodni a szomszéd, elküldöm a jófenébe, hogy nem az apám, semmi köze ahhoz, hogy mit csinálok, ne akarjon nevelgetni. Ha megbüntet a rendőr az az én bajom. Amúgy meg kirakja a folyosóra a szemetét... tuti elküldtem volna az anyjába, hogy legközelebb még egyszer kint hagyja a közös folyosón, kiszórom az ajtaja elé, ha itt fog okoskodni. Mondtam a barátomnak, hogy semmi oka nincs magyarázkodnia ennek a majomnak, de hogy ő nem szeret konfliktusba kerülni... Nekem inkább meg úgy tűnt, hogy nem mer kiállni magáért. Mit gondoltok erről az esetről?2019. febr. 25. 16:02
11/12 anonim válasza:
Én is teljesen fölöslegesnek tartom a vitázást, attól, hogy valaki hülye neked még nem kell annak lenned. Ez nem arról szól, hogy kiállsz magadért,szimplán nem bonyolódik bele olyan veszekedésbe aminek nincs értelme. Ha elkezdenéd cseszegetni a párodat, hogy nyámnyila puhap*cs és szakítana veled na az olyan helyzet lenne amikor kiállt magáért.
12/12 anonim válasza:
Én is olyan vagyok, mint te.
Azon szoktam magam felhúzni, hogyha lökdösnek a buszon, metrón, meg bemennek más elé, mert Ő az első! És ilyenkor én is beszólok, barátom meg mindig mondja, hogy hagyjam. De én nem akarom, tanulja már meg a bunkó pö..s/pina, hogy a világ nem így működik.
Engem is agresszívnak szoktak tartani, de ez megítélés kérdése. Én meg azokat utálom, akik nem állnak ki magukért, mert jaj így meg úgy...
Szerintem nincs veled baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!