Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsanatot kertem, megsem reagal, lehet hogy vegkepp vege?
Szakitott velem a baratom mert sokat veszekedtem es napok óta nem beszel velem .
Elnezest kertem , új esélyt , de semmi sehol
Tudom , el kell engedni .
De ketsegbe vagyok most esve , segitsetek egy ket szóval, mennyi a sansz hogy soha többet nem jelentkezik ?
December óta vagyunk egyutt tehat friss kapcsolat
De egy undorító emberek vannak itt is. Szegény feltett egy egyszerű kérdést és már is minden szarnak el van hordva. Úgy beszél ezen az oldalon mindenki mintha tökéletes lenne.
Kérdésre válaszolva:
Igazából ez olyan, hogy bármi megtörténhet. Viszont ahogy említetted ez a dolog kicsit tényleg sántít, talán tényleg csak egy indok kellett neki, hogy más miatt hagyjon ott. Ki tudja.
"Azt mondjak , hogy aki szeret megbocsajt es ad meg egy eselyt
Ezek szerint itt erröl nem volt szó a részéröl"
Három hónapig voltatok együtt, ez alatt folyton veszekedtetek, bármennyire is szereted a másikat a folytonos veszekedés nagyon ki tud ábrándítani. Szerintem kb esélye se volt beléd szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!