Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végképp külön leszünk?
1 éve voltunk együtt a párommal, amiatt szakítottunk, mert ő nem érzi jól magát és úgy érzi, hogy külön kell ehez lennünk amit nem értek. Őt zavarja, hogy nem tud odafigyelni a tanulásra, a családdal nincs eleget, plusz barátokkal is szeretne lenni, illetve az higy néha feszültség van köztünk illetve, hogy az intimitásban sincs minden a toppon. Elvileg azért szakított mert, hogy ő beakarja ezeket vezeti az életébe, hogy mindenre jusson idő, dehogy tudja, hogy én időigényes vagyok és, higy tudja, hogy nekem ez nem lenne jó és ő is azt érezné, hogy elhanyagol engem. Én mondtam neki, hogy alkalmazkodnék. Már 1 hete külön vagyunk, nem beszéltünk se semmi. Mit tudnék csinálni?
Azt mondta ha később jóbban leszünk, akkor újra kezdhetjük. Egy napig e-maileztünk, ahol többször leírta, higy hiányzok és szeret. Most végképp kiakar törölni az életéből vagy mi van?
Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene értelmesen.
Nagyon köszi mindenkinek.
Ebből már nem lesz semmi.Az 1 napos szerelmi vallomás is csak hitegetés részéről.Talonba tett, talán 1x majd még jó leszel neki valamire.
Ez a te alkalmazkodnál meg a saját magad megalázása.Ne csak te alkalmazkodj, hanem ő is!Ő erre nem képes.Mégis mit akarnál még tőle?
Vársz még 3 hetet és minden testnyílásodra dugót teszel. Legyél elérhetetlen, láthatatlan, érzékelhetetlen stb. Aztán egy hónap után meglátod hiányzol-e neki és megbeszélitek a továbbiakat, ha van igény rá.
32/f
Nyilván mindketten hibásak vagyunk, tisztába vagyok vele, meg is akarom oldani. Csak kíváncsi vagyok, máshogy látja a helyzetet, meg tanácsát.
Tényleg nagyon elvagyok keseredve.
Még mindig sikerül ledöbbennem az ilyen önáltatásokon, hogy szeret, meg kiborult, hogy meg kellett hoznia ilyen döntéseket, mint a szakítás pl.
Nem szeret.Nem a szavaknak kell hinni, hanem a tetteknek.
Kiborult persze, mert neki kellett kimondania, te az Istennek sem tetted meg, hiába várta.Így rákényszerült arra, hogy vállalja a rossz szerepét.
Ez a majd rendbe hozom magam, aztán lehet még valami áltatás csak időnyerésre szolgál nála is.Reménykedik, hogy egy idő után te is befogod látni, hogy ez a kapcsolat már nem lesz működőképes.Orrodnál fogva vezet, de neked is kényelmesebb várni a semmire, mint elfelejteni végleg.
Aminek vége van, annak vége van.Ideje lenne már elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!