Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végképp külön leszünk?
1 éve voltunk együtt a párommal, amiatt szakítottunk, mert ő nem érzi jól magát és úgy érzi, hogy külön kell ehez lennünk amit nem értek. Őt zavarja, hogy nem tud odafigyelni a tanulásra, a családdal nincs eleget, plusz barátokkal is szeretne lenni, illetve az higy néha feszültség van köztünk illetve, hogy az intimitásban sincs minden a toppon. Elvileg azért szakított mert, hogy ő beakarja ezeket vezeti az életébe, hogy mindenre jusson idő, dehogy tudja, hogy én időigényes vagyok és, higy tudja, hogy nekem ez nem lenne jó és ő is azt érezné, hogy elhanyagol engem. Én mondtam neki, hogy alkalmazkodnék. Már 1 hete külön vagyunk, nem beszéltünk se semmi. Mit tudnék csinálni?
Azt mondta ha később jóbban leszünk, akkor újra kezdhetjük. Egy napig e-maileztünk, ahol többször leírta, higy hiányzok és szeret. Most végképp kiakar törölni az életéből vagy mi van?
Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene értelmesen.
Nagyon köszi mindenkinek.
Milyen "párod"? :D 1 hete kidobott téged, jelenleg nincs párod. Vagy legalábbis ő tutira nem az.
A következő kapcsolatodban lehetőleg ne telepedj rá a másikra, néha hadd vehessen levegőt, és talán nem fognak 1 év után otthagyni.
Ő persze, hogy azt mondja, hogy szeret meg hiányzol, hiszen ezekkel a szavakkal talomban tud téged tartani, és bármikor tud egyet kettyinteni veled, ha nem akad éppen más jelentkező.
Miért kell belém kötni kedves utolsó?
Igen vágom, hogy már nem a párom, de az volt.
Kedves kommenteket várok, így is rosszul érzem magam, persze az igazságot akarom hallani, de leehtne szebb formában közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!