Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baràtnöm miért akadt ki ennyire amiért én mindenképp fiú babàt szeretnék abban az esetben ha úgy döntünk vàllallunk gyereket?
Nem kell őt hergelni szerintem sem. Amit műveltél, olyat utoljára a középkorban "volt szokás"
Szerintem szimplán rájött a csaj, hogy primitív vagy és nem érdemes neked gyereket szülnie.
:DDDDDDD
Te selejtes bunkó. Jézusom.
Ez azért nagyon súlyos dolog, miből gondolod hogy egy szimpla telefonos "na jól van, visszavonom amit mondtam" elég? Az a legnagyobb baj, hogy az első reakciód vagy te magad. Most már szépítheted, de amit akkor mondtál - ahogy reagáltál azt nem törölheted. Ez a nézet van benned és gondolom még sok más dologban is (hiszen írtad hogy unalmas hogy mindig kiakad dolgokon) ilyen vagy és az a benyomásom hogy a barátnőd még túlzottan is türelmes volt hozzád de az utóbbi megnyilvánulásod betette a kaput. Ehhez nem kell az anyós "kavarása", te magad üldözöd el. A stílus ahogy a kérdésedben jellemzed a lányt nagyon bunkó. Mint aki csak "kolonc, már az agyadra megy". "Ugatni" egyébként meg a kutyák szoktak, nem a barátnők a telefonban... Egyáltalán nem is tiszteled. Ha elég okos a csaj akkor egyszerűen dob.
Ha majd egyszer nagyfiú leszel, akkor talán visszagondolva rá értékelni fogod utólag.
Gondolkozz el a hozzáállásodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!