Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baràtnöm miért akadt ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baràtnöm miért akadt ki ennyire amiért én mindenképp fiú babàt szeretnék abban az esetben ha úgy döntünk vàllallunk gyereket?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk erröl és én megemlitettem hogy nekem làny nem kell mindenképp csak fiú. Erre annyira ideges lett haza ment anyóshoz bögni az meg felhivott és ugatott velem a telefonban. Komolyan ezek megörültek?? Azon gondolkodom lehet szakitok inkabb. Unalmas a baràtnöm mindig kiakad dolgokon. 26F

2019. febr. 25. 12:52
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hinném el, és anyámnak sem kellene hergelnie, hogy elhagyjalak.Megtenném azt magamtól is.
2019. febr. 26. 08:01
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Engem már nagyon érdekel, mit csinálnál, ha lány lenne?
2019. febr. 26. 08:02
 33/40 anonim ***** válasza:
89%
Kamu.
2019. febr. 26. 08:06
 34/40 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu. Felnevelnem a lany lenne ugyanugy. Mar megbantam hogy azt mondtam legyen mindenkeppen fiu.
2019. febr. 26. 08:12
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egy ilyen kijelentésre nem lenne második esély, és senkinek nem kéne hergelnie. Egyszerűen értelmesebbnek tartom magam annál, hogy egy ostobával kössem össze az életem. Ha ebben valaki ilyen buta, akkor az más téren is előjön, nekem meg nincs kedvem egy életen át játszani a tanítónénit.
2019. febr. 26. 08:48
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell őt hergelni szerintem sem. Amit műveltél, olyat utoljára a középkorban "volt szokás"

Szerintem szimplán rájött a csaj, hogy primitív vagy és nem érdemes neked gyereket szülnie.

2019. febr. 26. 09:29
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
"Unalmas a barátnőm mindig kiakad dolgokon" ezek szerint ez a sokadik húzásod volt, amivel megbántottad. Mégis miért maradna egy olyan emberrel, aki folyton megbántja? Nem csak a gyerek kérdés miatt kellene magadba szállni és önvizsgálatot tartani, hanem minden másért is, amin kiakadt a barátnőd.
2019. febr. 26. 09:52
 38/40 anonim ***** válasza:
91%

:DDDDDDD

Te selejtes bunkó. Jézusom.

2019. febr. 26. 22:40
 39/40 anonim ***** válasza:

Ez azért nagyon súlyos dolog, miből gondolod hogy egy szimpla telefonos "na jól van, visszavonom amit mondtam" elég? Az a legnagyobb baj, hogy az első reakciód vagy te magad. Most már szépítheted, de amit akkor mondtál - ahogy reagáltál azt nem törölheted. Ez a nézet van benned és gondolom még sok más dologban is (hiszen írtad hogy unalmas hogy mindig kiakad dolgokon) ilyen vagy és az a benyomásom hogy a barátnőd még túlzottan is türelmes volt hozzád de az utóbbi megnyilvánulásod betette a kaput. Ehhez nem kell az anyós "kavarása", te magad üldözöd el. A stílus ahogy a kérdésedben jellemzed a lányt nagyon bunkó. Mint aki csak "kolonc, már az agyadra megy". "Ugatni" egyébként meg a kutyák szoktak, nem a barátnők a telefonban... Egyáltalán nem is tiszteled. Ha elég okos a csaj akkor egyszerűen dob.

Ha majd egyszer nagyfiú leszel, akkor talán visszagondolva rá értékelni fogod utólag.

Gondolkozz el a hozzáállásodon.

2019. febr. 26. 23:51
 40/40 anonim ***** válasza:
Jaj de buta vagy kerdezo.. Szerintem meg nagyon gyerek vagy.. Hagyjatok meg ezt a gyerek temat.. Meg fel kellene noni hozza. Amugy valoban csak a ferfin mulik a baba neme... Ez van😆
2020. aug. 8. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!