Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baràtnöm miért akadt ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baràtnöm miért akadt ki ennyire amiért én mindenképp fiú babàt szeretnék abban az esetben ha úgy döntünk vàllallunk gyereket?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk erröl és én megemlitettem hogy nekem làny nem kell mindenképp csak fiú. Erre annyira ideges lett haza ment anyóshoz bögni az meg felhivott és ugatott velem a telefonban. Komolyan ezek megörültek?? Azon gondolkodom lehet szakitok inkabb. Unalmas a baràtnöm mindig kiakad dolgokon. 26F

2019. febr. 25. 12:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
93%

Az embernek lehetnek vágyai kívánságai

Én is első perctől fiút akartam és az is lett.

De ha lány lett volna ugyan úgy őrültem volna neki.

De olyan nincs hogy mindenképp. ha lány lesz akkor nem fogod szeretni örülni neki?

2019. febr. 25. 14:46
 22/40 anonim ***** válasza:
87%

Komolyan azt gondoltad hogy majd olyan válaszokat kapsz amit te elvárnál?

A barátnőd unalmas?akkor mert vagy vele?

Inkább te vagy az unalmas amiért ezt a kérdést ki írtad.

2019. febr. 25. 14:48
 23/40 anonim ***** válasza:
96%
Engem őszintén érdekel, mégis mit csinálnál, ha lányod születne? Elhagynád őket?
2019. febr. 25. 15:06
 24/40 anonim ***** válasza:
95%

És még ilyeneknek van barátnője....

Figyelj már kishaver! Az hogy milyen nemű lesz a baba nem döntés kérdése meg kívánságműsor! Ennyire buta vagy? Mi van ha csak lányokat tudsz? Akkor nem kell a gyereked?

2019. febr. 25. 15:27
 25/40 anonim ***** válasza:
88%
Remélem elhagy a francba, neked meg soha a büdös életben nem lesz gyereked. Nem érdemled meg.
2019. febr. 25. 15:33
 26/40 anonim ***** válasza:
96%

Azèrt akadt ki, mert végtelenül ostoba vagy. Plusz kétségbeesett hogy ha làny lenne a gyerek, nem fogod szeretni/elhagyod őket stb. Amúgy meg a te spermàidon múlik fiú vagy làny lesz a gyerek, szóval magadat ugasd le adott esetben, ne a csajodnak nyújtsd be az igényeidet mert neki nincs erre befolyàsa. Amúgy meg ennyi ésszel rohadtul nem kéne szaporodnod.

Szakíts a csajjal, jobban jàr!!!!!!!

2019. febr. 25. 15:35
 27/40 anonim ***** válasza:
96%
Te inkább ne szaporodj
2019. febr. 25. 15:59
 28/40 anonim ***** válasza:
94%
Te VIII. Henrik reinkarnációja vagy kérdező?
2019. febr. 25. 19:43
 29/40 anonim ***** válasza:
94%
Lol. Ilyen nincs, hogy milyet szeretnél. Azt nem te döntöd el, az lesz, amit a gép dob neked.:) Jogosan akadt ki a barátnőd. Nem csak rosszindulatú vagy, de iszonyat buta is.
2019. febr. 25. 20:10
 30/40 A kérdező kommentje:
Tegnap felhivtam es mondtam neki atgondoltam es semmi baj ha kislany lesz nagyon fogom szeretni. De nem hiszi el. Es szerintem anyos hergeli hagyjon el engem.
2019. febr. 26. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!