Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baràtnöm miért akadt ki ennyire amiért én mindenképp fiú babàt szeretnék abban az esetben ha úgy döntünk vàllallunk gyereket?
Az embernek lehetnek vágyai kívánságai
Én is első perctől fiút akartam és az is lett.
De ha lány lett volna ugyan úgy őrültem volna neki.
De olyan nincs hogy mindenképp. ha lány lesz akkor nem fogod szeretni örülni neki?
Komolyan azt gondoltad hogy majd olyan válaszokat kapsz amit te elvárnál?
A barátnőd unalmas?akkor mert vagy vele?
Inkább te vagy az unalmas amiért ezt a kérdést ki írtad.
És még ilyeneknek van barátnője....
Figyelj már kishaver! Az hogy milyen nemű lesz a baba nem döntés kérdése meg kívánságműsor! Ennyire buta vagy? Mi van ha csak lányokat tudsz? Akkor nem kell a gyereked?
Azèrt akadt ki, mert végtelenül ostoba vagy. Plusz kétségbeesett hogy ha làny lenne a gyerek, nem fogod szeretni/elhagyod őket stb. Amúgy meg a te spermàidon múlik fiú vagy làny lesz a gyerek, szóval magadat ugasd le adott esetben, ne a csajodnak nyújtsd be az igényeidet mert neki nincs erre befolyàsa. Amúgy meg ennyi ésszel rohadtul nem kéne szaporodnod.
Szakíts a csajjal, jobban jàr!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!