Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baràtnöm miért akadt ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baràtnöm miért akadt ki ennyire amiért én mindenképp fiú babàt szeretnék abban az esetben ha úgy döntünk vàllallunk gyereket?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk erröl és én megemlitettem hogy nekem làny nem kell mindenképp csak fiú. Erre annyira ideges lett haza ment anyóshoz bögni az meg felhivott és ugatott velem a telefonban. Komolyan ezek megörültek?? Azon gondolkodom lehet szakitok inkabb. Unalmas a baràtnöm mindig kiakad dolgokon. 26F

2019. febr. 25. 12:52
1 2 3 4
 11/40 acelsziv ***** válasza:
97%
Te inkább ne szaporodj. Túl hülye vagy hozzá.
2019. febr. 25. 13:23
 12/40 anonim ***** válasza:
97%
Úristen. Remélem otthagy a lány! 26 évesen nem tudod hogyan működik ez? Te jó isten gyere le. Az lesz ami lesz, ha lány, akkor lány, ha fiú akkor fiú. Oké hogy azt mondják hogy ez a férfin múlik, de attól még nem olyan dolog hogy na te most erősen koncentrálsz arra hogy fiú legyen és akkor az lesz. Ez nem bolt, hogy te milyen árut veszel le a polcról. És még csodálkozol miért vna mindenki kiakadva. Légyszíves a saját anyádnak meg apádnak is add már be ezt a remek ötletedet, és mond el mit szólnak hozzá! Szerintem ők is szégyenkezni fognak hogy embert próbáltak nevelni, de egy ilyen fogyatékos bunkó lett belőled!
2019. febr. 25. 13:27
 13/40 anonim ***** válasza:
97%
Az, hogy inkább fiút szeretnél, rendben van, de mégis mit csinálsz, ha lány lesz? A hangnemed miatt teljesen jogosan akadt ki a csaj és ha emiatt szakítasz vele, csak jól fog járni, meg legalább te sem szaporodsz...
2019. febr. 25. 13:29
 14/40 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy trollkérdés, 26 évesen nem lehet valaki ennyire buta.
2019. febr. 25. 13:31
 15/40 anonim ***** válasza:
97%
Ha van egy csepp esze a barátnődnek, soha többet nem áll veled szóba. Tudod a gyermek neme nem kívánságműsor. Nem tudod befolyásolni. A gyermek nemét legkorábban akkor tudják ultrahangon megállapítani, amikor már nem lehet abortuszt végezni. Meg egyébként is, megölnél egy ártatlan magzatot csak azért, mert lány. Vagy a már megszületett gyereket akarod megölni? Vagy szimplán otthagyod a barátnődet egy újszülöttel? Elhiheted, hogy egyetlen nőnek sem lesz szimpatikus egyik megoldás se. Nagyon helyes, hogy őszinte voltál a barátnőddel, legalább tudja, mekkora gyökér vagy, és remélhetőleg nem fog veled gyereket vállalni. Te ne szaporodjál, ne add tovább ezt az elcseszett értékrendet, hogy csak a fiú gyerek a gyerek.
2019. febr. 25. 13:32
 16/40 anonim ***** válasza:
96%
Hogy lehetsz ennyire ostoba?
2019. febr. 25. 13:35
 17/40 anonim ***** válasza:
98%
Miért pont fiú? Te is fiú lettél aztán mekkora ostoba selejt lett belőled..
2019. febr. 25. 13:36
 18/40 anonim ***** válasza:
97%

Látom, nem a biológia volt a kedvenc tantárgyad az iskolában. :-D

Ha nekem ezt valaki előadná, nevetve hagynám magára egy kis olvasnivaló társaságában. Sírni aztán nem sírnék egy ilyen ember miatt, csak elkönyvelném, hogy ostoba, és örülnék, hogy még gyerekvállalás előtt kiderült.

2019. febr. 25. 13:38
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem hogy gyerek, barátnő sem való. Még te akarsz szakítani azon után, hogy ekkora bunkó vagy?

Már előttem is leírták, de én is közlöm hogy "Y" kromoszómával csak a férfi (gondolom te lennél, bár erős kifejezésnek érzem rád nézve) rendelkezik. Tehát rajtad múlik hogy milyen nemű lesz a gyerek...

Amúgy meg amennyi minden balul sülhet el, örülhetsz annak is ha egészséges lesz és jól fejlődik. Ja, inkább nem mondok ilyesmit mert neked nem való gyerek, te magad is az vagy még.

Annyit azért még elmondok, hogy én meg mindig lányt szerettem volna és fiam lett. Egyszerűen imádom. Egy percig sem csalódtam, mert a neme semmit nem jelent szeretet szempontjából.

2019. febr. 25. 13:53
 20/40 anonim ***** válasza:
96%
A barátnőd helyében én vissza nem mennék hozzád. Inkább szakíts.
2019. febr. 25. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!