Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kiabál munkából hazatérv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kiabál munkából hazatérve a férjem, holott boldogan ment dolgozni?

Figyelt kérdés

Minden nap. Van, hogy elmegy kicsattanó örömmel dolgozni (imádlak kincsem, de jó lenne még egy baba, hazajövök, elviszleg moziba, aztán főzök neked vacsorát, te ne főzzél), 5 perc múlva rászólok telefonon, hogy "ezt vagy azt itthon hagytad", és jön a "k.va anyádat hívogatsz - *kinyom, letiltja a számomat" stílus.

És minden nap ugyan ez az alpári stílus, mikor hazaér. "Ő: Mit állsz ott? Én: Csak gondoltam nem leszek bunkó, hogy megjössz, és csak úgy elsétálok melletted. Hogy telt a napod? Ő: Kussojjá má legalább egy órára, amikor haza jövök. Hülyékkel voltam körbe véve egèsz nap, és most meg itthon te nyomatod a hülyeséget."

Ez évek óta így megy, csak eddig voltak 3-4 hónapos periódusok, hogy átköltöztem a másik szobába, és úgy nem volt feltűnő számomra, hisz alig kommunikáltunk.

De ha igyekszem kedves lenni vele, aztán minden elhiszem, hogy happy, amint emberek közé megy, annyi annak, hogy tud viselkedni.

Bármilyen társaság, vagy bármilyen munka ezt váltotta ki.

Voltam pszichológusnál, a doktor úr szerint a férjemnek lenne rá szüksége. A férjem nem megy pszichológushoz, hiszen ő tudja, hogy ő maga a tökély :-)

Miért kiabál munkából hazatérve a férjem, holott boldogan ment dolgozni?

2019. febr. 23. 22:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Az aszcendensedre fogod, hogy egy lúzerrel vagy kapcsolatban.

:D

2019. febr. 24. 00:44
 22/29 anonim válasza:
100%
Minden egyes hozzászolásoddal egyre inkább egy gyenge, nagyon gyenge kamunak tűnik a kérdésed, drága kérdező. :)
2019. febr. 24. 01:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valami indulatkezelési problémája van a férjednek, stresszt nem tudja kezelni, amint kilép az ajtón gondolom tele van a feje a melóval meg a hozzá asszociált feszültséggel.

Ő mindig is ilyen volt, vagy a jelenlegi melója hozza ezt ki belőle?

Lehet munkahelyváltás kéne neki, ha csak a mostani hely miatt ilyen. Meg igen, pszichológus kéne neki...

Ha nem hajlandó változtatni, akkor viszont ideje lelépni. Lenne is gyereketek, kitöltené rajta is.

30N

2019. febr. 24. 09:27
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha ez jó neked, akkor csináld!
2019. febr. 24. 09:31
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Na jó a válaszaid alapján vagy komplett hülye vagy, vagy egy kilométeres troll :DDD
2019. febr. 24. 09:31
 26/29 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Azért, mert van valami mentális baja. Persze úgy teszed tönkre magad, ahogy akarod, úgy sem hat meg különösebben a sok smiley-ból ítélve, meg amilyen távolságtartóan írsz az egészről, mintha nem is ebben élnél. Az ágyhozkötött, beteg gyereked ennek kitenni viszont irtó nagy szemétség, mégis mit gondolsz, hogy nem veszi észre az lelki erőszakot? Elmondom neked, hogy hasonló apával k*rv@ sz@r volt felnőni. A mai napig neheztelek a szüleimre, hogy miért nem váltak el, és hagyták, hogy nyugalomban nőjek fel. Sosem leszek az, aki lehetnék, a hülye erkölcsök meg a képmutatás miatt. Legalább te is erre fognád, de nem, te önző vagy, és az aszcendesed emlegeted, meg hogy neked fáj egyedül lenni, a gyereked meg lsz@rod. Gratulálok.
2019. febr. 24. 10:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Én nőként hajlamos vagyok nagyjából ennyire ingerült és indulatos lenni, bár kussoltatni meg k**vaanyázni nem szoktam. Tisztában vagyok vele, hogy a baj velem van és nem azzal, aki nem akarja ezt elviselni. Vagy stresszel a munka miatt, vagy az emberi interakcióktól sokall be, attól függően, hogy milyen munkát végez. Mindenesetre kezelésre szorul, te nem tehetsz érte semmit, főleg, ha el sem hajlandó ismerni a problémát. Barátkozz meg a gondolattal, hogy vagy elhagyod, vagy kénytelen leszel benyelni ezt életed végéig.
2019. febr. 24. 12:51
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsot kérsz,aztán azt irod nem kérsz a sajnálatból,meg Te akkor is segiteni akarsz neki,pedig nem hajlando pszihologushoz menni.Sok sikert!
2019. febr. 24. 21:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Megérdemlitek egymást.... Szanalmasak vagytok mindketten
2019. febr. 25. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!