Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kiabál munkából hazatérv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kiabál munkából hazatérve a férjem, holott boldogan ment dolgozni?

Figyelt kérdés

Minden nap. Van, hogy elmegy kicsattanó örömmel dolgozni (imádlak kincsem, de jó lenne még egy baba, hazajövök, elviszleg moziba, aztán főzök neked vacsorát, te ne főzzél), 5 perc múlva rászólok telefonon, hogy "ezt vagy azt itthon hagytad", és jön a "k.va anyádat hívogatsz - *kinyom, letiltja a számomat" stílus.

És minden nap ugyan ez az alpári stílus, mikor hazaér. "Ő: Mit állsz ott? Én: Csak gondoltam nem leszek bunkó, hogy megjössz, és csak úgy elsétálok melletted. Hogy telt a napod? Ő: Kussojjá má legalább egy órára, amikor haza jövök. Hülyékkel voltam körbe véve egèsz nap, és most meg itthon te nyomatod a hülyeséget."

Ez évek óta így megy, csak eddig voltak 3-4 hónapos periódusok, hogy átköltöztem a másik szobába, és úgy nem volt feltűnő számomra, hisz alig kommunikáltunk.

De ha igyekszem kedves lenni vele, aztán minden elhiszem, hogy happy, amint emberek közé megy, annyi annak, hogy tud viselkedni.

Bármilyen társaság, vagy bármilyen munka ezt váltotta ki.

Voltam pszichológusnál, a doktor úr szerint a férjemnek lenne rá szüksége. A férjem nem megy pszichológushoz, hiszen ő tudja, hogy ő maga a tökély :-)

Miért kiabál munkából hazatérve a férjem, holott boldogan ment dolgozni?

2019. febr. 23. 22:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Azt hiszi, hogy focimeccsen van.
2019. febr. 23. 23:14
 12/29 A kérdező kommentje:

Lehet, akik ismerkedéskor igyekeznek adni a frankót, ők eresztik ki az akkor összegyűlt gőzt az egész kapcsolatban. Vagy valami ilyesmi. Ki tudja.

Én is gondolkdtam már ezen, mert ő a kapcsolatunk elején tipikusan olyan férfi volt, aki nagyon "nyalt" nekem hónapokig, bocsánat, kifejezőbb szót nem találok.

De ez a viselkedése addig tartott, míg fel nem térképezte az életemet, néhány hónapig :-) Utána már tudta, hogy mikor, mennyit flegmázhat és azért ügyel is rá, hogy meglegyen a kvóta. :-)

Így igen, az ismerkedéskor nem volt mibe belekössek, ami miatt ignorálhattam volna, mert úriember volt.

Extra: Mindenkivel úriember, akit megimser, ideig-óráig, de nagyon-nagyon. Ha felületes marad a kpcsolat, akkor örökre, pl kertszomszéddal. Emiatt őt egy minta férjnek gondolják az ismerősök 99%-a kb.

2019. febr. 23. 23:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kidobnám az ilyen pasit, mint a kutyát szarni.

Egyszer beszélne így velem, a cuccai az ajtó előtt hevernének, mire hazajön munkából.

2019. febr. 23. 23:19
 14/29 A kérdező kommentje:

Akkor a sokadig feleségét fogyasztaná el utánam, nem akarok ennyire rosszat senkinek :-)

Viszi át ezeket a stiklijeit kapcsolatból kapcsolatba.

Szeretném, ha szabadabb lenne velem, mint nélkülem. Sokat tanulni belőle.

2019. febr. 23. 23:23
 15/29 anonim ***** válasza:
80%

Hát, arra kíváncsi lennék, h Te ebből mit tanulsz kedves Kérdező. Hogy, ő mit, semmit. Sztem nárcisztikus a drága, de nem vagyok pszichológus.

A ciklikusság is ezt jelzi.

Nem tudom mit akarsz elérni ezzel a nagy mártírkodással, szeretném, ha szabadabb lenne...bla-bla-bla.

További jó megalázkodást. Ha, nem tetszik vmi, akkor meg húzzál ki a házból. :)

Nem vagy komplett, ez 110%.

2019. febr. 23. 23:38
 16/29 anonim ***** válasza:
95%

Tényleg mártírkodsz kérdező.

Te dolgod, ha elviseled, hogy folyamatosan belédrúgnak.

Csak ne vállaljatok gyereket, mert akkor szegény kislány is ezt a lábtörlő mintát fogja tőled eltanulni és bántalmazott nő lesz. Ha fiad születik, akkor meg ő fog bántalmazni nőket.

2019. febr. 23. 23:41
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Felcseszi az agyát a munka aztán ezt rajtad vezeti le. Két dolgot tudsz tenni, vagy megpróbálod ezeket nem magadra venni, vagy elhagyod, de abban biztos lehetsz hogy ő ebben nem fog változni. Én nem tűrném mindenesetre velem egyszer üthetne meg hasonló hangnemet akkor közölném, hogy velem így nem beszélhet, következő alkalommal megmutatnám neki az ajtót.
2019. febr. 23. 23:47
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Van már gyermek: "de jó lenne még egy baba", sajnos.

Tényleg pszichológushoz jársz, nem a szomszéd fodrászatba? Nagyon nem törődöm lehet az illető, h ennyire nem érzékeli a párkapcsolati problémádat, a közvetlen környezeted.

2019. febr. 23. 23:55
 19/29 A kérdező kommentje:

Nekünk ágyhoz kötött a gyermekünk, egyszerűbb így nekünk. Írom azoknak, akik már lehülyéztek és elhordtak engem mindennek :-)

Bizony, ha független lennék és lenne más jelöltem, akkor ésszerűbb választás lenne az az opció, hogy tovább álljak. Már csak az aszcendensem miatt is fizikai fájdalom nekem a szingli lét :-)))

Nagyobb fájdalom, mint ez a kapcsolat. Ez nem fájdalom, hanem sajnálom őt. Arra jutottam, hogy nagyon hibás nevelést kapott kiskorában. Ami neki a követendő, ajnározott példa.

Nem kell engem megmenteni, de köszönöm, cukik vagytok. Hanem opciókat gyűjtök, amelyekkel könnyebbé tehetném az ő életét. Ha velem így kiabál, akkor őbenne az előzmèny (amiről nem tudok, munkahelyi vita, stb.) sokkal durvább lehet. Ráadásul folyamatosan.

Erről annyit mond, hogy ha majd több pénze lesz, akkor megteheti, hogy nem a jelenlegi körbe dolgozik.

4 éve stagnál. Ez sem jó ómen. Viszont hiszek benne, mert ennek a 4x-esét is kereste. Viszont balesete volt, 6 év kihagyás, és majdhogynem előről kellett a kapcsolatait felépítenie.

Ez is benne lehet pluszba, hogy lejjebb kell egyenlőre adnia, gondolom én.

2019. febr. 24. 00:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Milyen előzményről nem tudsz? 5 perccel ahogy kitette a lábát már úgy beszél veled, mint a szarral, meg kinyom.

Köszi, de nem vagyok cuki. Segíteni szeretnék, ez igaz.

Ágyhoz kötött gyermek... Már kicsit, vagy nagyon, de sok mindent megmagyaráz.

Nem tudom, de a férjed beteg, és ezt normális körülmények között nem szabadna elviselni, tolerálni.

2019. febr. 24. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!