Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, már én érzem magam miatta rosszul? (többi lent)
Eddig se ment a szex.. mert mire elövettük a gumit addigra lelankadt..de hogy már nyalás közben is lelenakad ezt már nemtudom hova tenni... szerintetek??(nem vok ronda csaj!!)
17/ L
A nyalás közben lelankadás még nem probléma.
Az,hogy gumiban lelankad annál nagyobb gond.
Szedjen a lány fogamzásgátlót és nem lesz gond.
Én speciel attól félek,hogy gumi nélkül fog lelankadni,ugyanis most kezdi szedni a bnőm,és gumiba valahogy magabiztosabb vagyok:D
Banyek. Meg sem említed a srácot. csak magaddal foglalkozol. Lehet, h ezt érzi a srác. És ha ezt érzi, akkor nem pöccre indul.
Volt egy csajom, aki ha szexet akart, elkezdte a fülemet nyalogatni. számomra is megdöbbentő volt, de egy percen belül úgy állt a farkam, mint a cövek. Egy próbát megér.
másrészt, ha érzed h lankad, használd a szádat. szopás közben a vákum nem engedi a vért távozni a péniszből.
Szerinted gond, hogy nyalás közben koncentrál, nem magára figyel hanem rád és ezért lelankad? Nagyon fiatal vagy még cicus...
Amúgy sokakat feszélyez az óvszer, ennyi. A te hozzáállásod meg végképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!