Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazságos az anyagiak ilyen módon való felosztása így, hogy babát várok?
1,5 éve élünk együtt a párommal,25 hetes terhes vagyok az első babánkkal.Sajnos már a 2. hónapban el kellett jönnöm táppénzre,így alig van bevételem.
Úgy néznek ki a kiadásaink,hogy ő fizeti a rezsit+jelképes albérleti díjat(rokon lakása), én pedig az egész táppénzemet ételre,tisztîtószerre stb.. adom be.A hónap végére természetesen mínuszosan jövök ki(tankolás,pár babaruha,sütizés),amit a tartalékaimból fedezek.Szerintetek ez így igazságos? El vagyok keseredve,hogy nem akar velem közösködni.Ő sokat tesz félre,én pedig 2x is meggondolom azt a heti 1 sütit,pedig a születendő babánk egészsége miatt vagyok itthon...
Nem tudom hogy a 27#es hogy gondolta azt hogy vonja meg magától a sütit egy kismama? Van fogalmad róla hogy egy kisbaba fejlődik benne? A legjobb minőségü élelmiszert kellene hogy egye. A gyerek érdekében is!
Kérdező: minden kiadást a párodnak kellene állni. Ilyen egy gondoskodó apa. A saját fizud meg elmegy a babacuccokra meg magadra úgyis. De hogy mínuszba vagy, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!