Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazságos az anyagiak ilyen módon való felosztása így, hogy babát várok?
1,5 éve élünk együtt a párommal,25 hetes terhes vagyok az első babánkkal.Sajnos már a 2. hónapban el kellett jönnöm táppénzre,így alig van bevételem.
Úgy néznek ki a kiadásaink,hogy ő fizeti a rezsit+jelképes albérleti díjat(rokon lakása), én pedig az egész táppénzemet ételre,tisztîtószerre stb.. adom be.A hónap végére természetesen mínuszosan jövök ki(tankolás,pár babaruha,sütizés),amit a tartalékaimból fedezek.Szerintetek ez így igazságos? El vagyok keseredve,hogy nem akar velem közösködni.Ő sokat tesz félre,én pedig 2x is meggondolom azt a heti 1 sütit,pedig a születendő babánk egészsége miatt vagyok itthon...
Utolsó,undorító vagy. Mit tehet arról a babám,hogy garasoskodó az apja?:D
Abortusz?Lassan 6 hónapos magzatnál?Te normális vagy???
"Már miért kéne házasságban élni gyerekvállaláshoz? "
Mucika, azért, hogy nem álljon elő az a helyzet, amiben most vagy. Neked évekig nem lesz normális bevételed a gyerek miatt, apuka gyűjtöget saját magának, egy szép napon lelép, és ott maradsz semmi nélkül.
Ennyi idősen max örökbeadni tudná már csak. De szerintem a kérdező szeret szenvedni,gondolom a pasi nem egyik napról a másikra lett zsugori és fillérenként elszámoltató,ő mégis szül neki,aztán majd elkínlódnak/veszekednek 2-3évet és különmennek,a kérdezőnek meg felkopik az álla lakás és pénz nélkül, gyerekestül abból a 20k gyerektartásból (ha egyáltalán fizetné a kedves apa.)
Zárójelben: tervezett gyerek volt egyáltalán vagy csak rábólintott mert megfenyegetted/megpszichóztad? ha nem az megmagyarázná a viselkedését,részben. Nem véletlen ettől remélted hogy végre elvesz?
Úr isten.Nektek tuti nincs gyereketek,de még macskátok sem :D abortusz,örökbeadás.Normálisak vagytok?!?
Majd biztos megválok a saját gyermekemtől,mert zsugori a párom. 😂😂😂 idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!