Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a volt feleségemnek hogy megbocsáson nekem?
Elöször leirom a helyzetett: Túl féltékeny voltam rá ! De télleg túlzottan ! És sajnos nem láttam láttam már a feleségem 1hete mert lelépett és nem birta velem !
Besokalt és közölte nem birja tovább velem ! Szóval valami szöveget be kellene tanuljak hogy mondjam neki !
Valaki tud valami jó szöveget ?
Mondjuk bocsás meg enekem , nem várom ell hogy igent mondj és azonnal az ölembe hulj ! De ne haragugy rám ! És aztán fellhozom a a mult témákat például nem felejtem csodás mosolyod ! Vagy például hogy milyen jó volt mondjuk szilveszterkor .... ilyesmik
Szóval ehez hasonló rövid szöveget tud valaki ??
Ja és 3éve vagyunk együtt abból azt mondta talán 2volt jó
És közölte nem akkar velem élni és már nem fog tudni bizni bennem mert nem akkar velem élni
"A szavak elszállnak tett megmarad." mondá egyszer egy jó barátom.
Ha ugy érzed még van esélyed, akkor probálj meg változtatni a viselkedéseden és bizonyits.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!