Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnál (vendégségben) illik nagyvécére menni?
Figyelt kérdés
Suli után a barátoméknál találkoztunk, és bemutatott a szüleinek, egész délutános beszélgetés... Sajnos időközben engem elkezdett ingerelni a nagydolog, amit amolyan "pisiszünetben" megpróbálram titokban elintézni. Sajnos a széklet után kénytelen voltam sok vécépapírt elhasználni és többszöri lehúzásra sem ment le a cucc. Végül lehajtottam a fedelét, és a barátomtól kértem segítséget. Nagyon cikinek éreztem. 20L2019. febr. 18. 17:37
1/11 anonim válasza:
Ha menni kell, hát menni kell. Ez már csak így van. Viszont ha eldugítottad a klotyót, az gáz.
2/11 anonim válasza:
Lehet hogy szar a klotyójuk 😂😂😂Ez Szarügy.De nemkell ezen agyalni,szard le oszt ennyi.Mindenkivel megeshet.
3/11 anonim válasza:
Mi a különbség a wc és a temető között? Semmi. Ha menni kell, hát menni kell. Nincs ebben semmi gáz, előfordul. De legközelebb találd fel magad.
4/11 anonim válasza:
Fú, de kéne egy ilyen szemérmetlen csaj. :D Én elvennélek ezután az fix :D
5/11 anonim válasza:
Nem olyan ciki, mint beszarni.
6/11 anonim válasza:
Nyugi 🙂
Nalam olyan eset volt hogy a wc tartaly nem öblitett beragadt benne vmi
es csak lassan csobogott a viz
ami meg se mozgatott semmit😂
szetkellett szedni a tartalyt😂
kakaszag volt es feltem is h nalam romlott el es nem tudnak miattam wcre menni😂
7/11 anonim válasza:
Nem ciki, csodálom, akik megcsinálják. Én tudom tartani.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, kicsit megnyugodtam.
2019. febr. 18. 20:16
9/11 anonim válasza:
Nézd, ez egy olyan dolog hogy mindenki tudja hogy a másik is csinálja csak nem beszélnek róla egymás közt. Nyilván a barátod is tudja hogy szoktál. Kértél segítséget, megoldottátok. Kínos de.nem a vilagvége, néhány hónap múlva együtt fogtok nevetni rajta.
10/11 anonim válasza:
Jobb, mint ha visszatartanád, már ha egyáltalán vissza tudod. De a veszély fennáll, hogy véletlenül kiszabadul a lukszusz.
Ezért kultúr ember nem tartja vissza, hanem elintézi.Ami történt, baleset, nem rajtad múlt.
Ha tudom, hogy társaságba, színházba megyek, eleve úgy étkezem, hogy lehetőleg erre ne kényszerüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!