Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítási módszerek!?
Találtam valaki mást, ezért végetvetettem egy amúgy is haldokló 3 éves kapcsolatomnak. Egyszerűen megmondtam az akkori páromnak, hogy már nem szeretem őt, és nem kötődök hozzá, és hogy ezt már ő is észrevehette. Megkérdezte, hogy van-e valaki más, én mondtam, hogy igen. Utána még vagy egy hónapig hívogatott, de az új pasim (ma már a férjem) megmondta neki, hogy elég volt, úgyhogy leállt.
Röviden ennyi.
Nem voltam szerelmes már belé, 1,5 év után szakítottunk. Már előtte voltak szünetek, egyre kevesebbet találkoztunk, sokat veszekedtünk, aztán egyszer pont felhozta ezt a "Szeretsz még?" témát, én pedig őszintén elmondtam mit érzek. Ennyi volt.
17L
legutóbb nekem ezt a szöveget nyomták le:tudod h szeretlek, de nem lehetünk együtt értsd meg, vannak dolgok amiről nem beszélhetek neked..szerettem vna ha kimaradsz belőle,de nem sikerült.. jobb lesz így neked, kérlek értsd meg én csak téged védelek...
:Dazóta is kacagok rajta ha visszagondolok rá:)
Angel
A baj az volt,hogy unalmas lett a kapcsolat és meguntam",valamint elhanyagolt,minden fontosabb volt,mint én.
Ahogyan elmondtam neki,az pedig szó szerint"
-Én próbáltam jelezni,hogy nekem mi nem jó,elhanyagolsz,nem foglalkozol velem,nekem ez így nem megy,menj a haverjaidhoz,éld az életed,neked nem való még komoly kapcsolat,gyerekes vagy!
próbált utána változtatni kapott 1 esélyt,de nem sikerült neki,így aztán a végén közös megegyezéssel vége lett,azóta megházasodott 6 hónap együtt járás után egy nővel,de már el is váltak,mert elkezdett inni...(mármint nem a nő:D)
Jobb a nyílt ,egyenes beszéd,mint kitalálni és szépíteni dolgokat!
23/L
jobb lesz neked nélkülem...
nem érdemellek meg téged...
majd találsz jobbat aki megérdemel téged én nem vagyok méltó rád
kb ennyi:)
ezek ink tipikus férfidumák
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!