Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már lehet szakítási ok?
3 hónapja vagyunk eggyütt, és folyton a családi problémái, iskolai élete van terítéken.
Az hogy mi van velem, én mit csinálok, nem érdekli soha, kitér előle, mintha meg se hallaná.
Erre ma este msn re feljön, és közli velem, hogy csajbulit tart most náluk, meg jól berúgott, megint leoltott egy dolog miatt (azért merthogy én miért is nem értem ma rá), majd mondta hogy megy is....
Jó felőlem bulizzon, érezze jól magát, de tuti engem beszél ki a hátam mögött, főleg piásan, meg még olyanokat is amik sztem másra nem tartoznak.
Elegem van abból, hogy folyton vigasztalom, mert kiborul ez meg az miatt. Soha nem találom jókedvébe, és letöri az én addig jó napomat is, a marhaságaival!
22/F 20/L
ja még annyi, hogy már 1 hónapja érzem, hogy nem megy ez...
csak eddig kerestem vmi okot, hogy miért szakítsunk ,de úgyhiszem most megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!