Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális?
Figyelt kérdés
Barátom nemrég elhagyott azzal az indokkal h nem szeret,és ő nem érzi korrektnek így a dolgot...oké,elfogadtam.Aztán kiderült h azért hagyott el igazából,mert nem érezte úgy h kapcsolatban van.Kérdeztem miért érzi így,mondta mert nem féltékenykedtem,nem viselkedtem paranoiás pi**aként mint az előző női,nem hisztiztem ha ránézett egy másik lányra,és ezért ő nem érezte úgy h kapcsolatban van...komolyan csak én képedek el,hogy az embereke egyre abnormálisabbak?2010. júl. 1. 17:35
1/9 A kérdező kommentje:
Már minden baj egy kapcsolatban????? :O
2010. júl. 1. 17:36
2/9 anonim válasza:
ó bárcsak kifognék egy ilyen nőt!
nincs hiszti? nincs féltékenykedés?
gyere hozzám feleségül! most! :D
3/9 anonim válasza:
Pff....jobb lesz neked a gyerek nélkül szerintem.
Hát ez vicces, mint az oviban. Nem lehet a srác a helyzet magaslatán. Inkább örülne neki, hogy nem vagy olyan. De hát ha neki ez kell...bár nem értem, miért élvezi. Biztos kedvez az egójának, ha egy csaj ezt csinálja.
4/9 anonim válasza:
ez tényleg nem normális... azt meg kell hagyni... de ha neki a féltékenykedés kell, akkor figyelem hiányos... ha szereted még akkor hisztizz és féltékenykedj, ha ránéz egy másik csajra... aztán meglátod mennyire tetszik ez neki xd:D
5/9 anonim válasza:
az ilyen ember egyszerűen még gyerek gondolkodás terén és em érdemel eg egy párkapcsolatot szerintem. Főleg olyan embert mint te. Hagy ott a p...-ba a kis hisztis pocst! Majd rájön idővel hogy az olyan ember ér valamit aki nem azt tezsi mint az exei..
6/9 anonim válasza:
nem érdemel meg egy párkapcsolatot.. az előző író voltam. bocsi a helyesírási hibákért
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy ez csak egy hülye kifogás volt a részéről, de az is lehet, hogy jót tesz az egójának, ha egy csaj féltékenykedik mellette. Arra gondolok, hogy ha te féltékenykedtél volna mellette, és hisztiztél volna ha ránéz egy másik lányra, ő úgy érezte volna, hogy nélkülözhetetlen számodra. Remélem érted, mit akartam ebből kihozni. Nem fényezted eléggé az egóját...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem probléma.Köszi a válaszokat.Nem kell otthagynom,ő már megtette :D,de jobb is így,kívánok neki egy aranyos idegbeteg barátnőt
2010. júl. 1. 18:14
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó..értem értem,és a kérdesben rosszul fogalmaztam,mert először az egyik haverjától tudtam ezt meg utána kérdeztem rá,és akkor ő is elmondta,szal szerintem tényleg így van.Én meg nem vagyok az az ember aki bárkit is fényez...
2010. júl. 1. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!