Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomról megtudtam, hogy az exét, akivel 10 hónapja szakított, meghívta a lakására és felajánlotta neki, hogy az éjszakát is nála töltheti. Mit jelenthet ez? Össze vagyok zavarodva.
A barátom szakított 10 hónapja ezzel a leányzóval, és mi rögtön összejöttünk, mert előtte már adta jelét, hogy bejövök neki.
Szerelmesek voltunk/vagyunk. De én még nem költöztem a barátomhoz, időnként hol itt, hol ott vagyunk együtt, tehát ő most egyedül él.
Az exére többször ráírt, és meghívta közös filmnézésre, társasozásra magához, és írta, hogy ott is aludhat.
Az exe tudhatja, hogy én képben vagyok, mert annak idején is megtudta, hogy miattam szakított vele a barátom.
Most a párom miért keresi őt, miért hívja meg hétvégére, és éjszakára is magához?
Nekem a leányzó szólt erről, rám írt és megkérdezte, hogy még együtt vagyok-e a párommal, mert őt keresi, elhívja inni, magához, de engem egyik ilyen meghívós levelében sem említ a barátom.
A kapcsoltunk tehát még csak 10 hónapos, én szerelmes vagyok, azt hittem, a párom is.
Nem értem miért keresi az exét, és főleg milyen dolog, hogy a lakására hívja, és éjjelre is.
Ez csak szerintem gáz? Nem akarom felfújni, nem is tudom mit gondolja erről.
Ti mit tennétek a helyemben?
Én 28, párom 33, ex 25
Tegyük fel, hogy tényleg nem volt hátsó szándéka ezzel, és tényleg csak társasozni hívta át. Csak tegyük fel.
AKKOR SEM csinálunk ilyet, ha kapcsolatban vagyunk! Tehát igazából tök lényegtelen, hogy a szándéka mi volt, kicsit sem érett egy kapcsolatra.
Viszont a bizonyítékok bizony ellene szólnak.
1. Neked nem szólt róla, hogy legyél te is jelen.
2. Éjjel menjen az ex, aludjon is ott. Ugye mondani se kell, társasozni napközben is lehet egy parkban, kávézóban? Nem este, párnák között a lakásán....
Nyisd már ki a szemed... Ostobán viselkedsz.
"Éjjel menjen az ex, aludjon is ott."
ilyet én nem írtam!
nappalra hívta meg, a kora délutáni órákra, és nem mondta, hogy aludjon ott, hanem felajánlotta, ha nem tud hazamenni, elalhat a házban.
parkban ilyen hidegben (ez 2 héttel ezelőtt történt) biztos lehet társasozni... okoska.
Hát, okosabb is vagyok, mint te, a vergődésedet elnézve.
Ne feledd ezt el, eljön az idő, amikor felébredsz te is, addig boldog párkapcsolatot kívánok! Nincs semmi baj, hadd hívjon át lányokat magához a barátod, tényleg csak társasozni akar.
Ha akarjuk, hogy működjön a jelenlegi kapcsolatunk, nem keveredünk kétséges esetekbe az exxel. Nem hazudunk, nem titkolózunk az új párunk előtt. A párod PONTOSAN EZEKET TETTE!
Innentől kezdve te tudsz benne bízni?!
Még ha a csaj nem is hajlik efelé... akkor keres mást a pasi... Ha szeretne téged pontosan tudná, hogy ilyet nem teszünk!
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!