Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomról megtudtam, hogy az exét, akivel 10 hónapja szakított, meghívta a lakására és felajánlotta neki, hogy az éjszakát is nála töltheti. Mit jelenthet ez? Össze vagyok zavarodva.
A barátom szakított 10 hónapja ezzel a leányzóval, és mi rögtön összejöttünk, mert előtte már adta jelét, hogy bejövök neki.
Szerelmesek voltunk/vagyunk. De én még nem költöztem a barátomhoz, időnként hol itt, hol ott vagyunk együtt, tehát ő most egyedül él.
Az exére többször ráírt, és meghívta közös filmnézésre, társasozásra magához, és írta, hogy ott is aludhat.
Az exe tudhatja, hogy én képben vagyok, mert annak idején is megtudta, hogy miattam szakított vele a barátom.
Most a párom miért keresi őt, miért hívja meg hétvégére, és éjszakára is magához?
Nekem a leányzó szólt erről, rám írt és megkérdezte, hogy még együtt vagyok-e a párommal, mert őt keresi, elhívja inni, magához, de engem egyik ilyen meghívós levelében sem említ a barátom.
A kapcsoltunk tehát még csak 10 hónapos, én szerelmes vagyok, azt hittem, a párom is.
Nem értem miért keresi az exét, és főleg milyen dolog, hogy a lakására hívja, és éjjelre is.
Ez csak szerintem gáz? Nem akarom felfújni, nem is tudom mit gondolja erről.
Ti mit tennétek a helyemben?
Én 28, párom 33, ex 25
"és többször ne ostobázzatok le, utálom az ilyen személyeskedést"
Hacsak nem töröltek hozzászólást azóta, hogy ezt leírtad, szerintem senki nem ostobázott le téged, még csak burkoltan sem, - 7. hozzászólóként, a fenti megjegyzésed előtt - én is csak annyit kérdeztem, hogy ezt (mármint hogy hogy csak társasozni akart az exével) tényleg el tudod-e hinni.
És nem, nem ostobának gondolnak, ha esetleg igen, egyszerűen csak nagyon naivnak, jóhiszeműnek.
Az ex ismeri a pasidat és gondolhatta, hogy kamuzik és valószinüleg nem akarja, hogy ki legyen használva. Ki tudja a pasid miket mondott rólatok (már elmúltak az érzések/megromlott a kapcsolatotok...).
Tudom, hogy sokkoló most ez a helyzet, de beszélj az exszel és buktassátok le együtt ezt a szemetet utána dobd ki a francba.
Annyira ismerős a sztori. Nincs túl az exén. Nálunk is ez volt, kész rémálom. Én anno beszéltem az exxel, hogy átlássul a helyzetet, mert mindkettőnket átvert.
Szerintem beszélj a pároddal, bár szerintem úgy is tagadni fog, pedig eléggé egyértelmű a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!