Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomról megtudtam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomról megtudtam, hogy az exét, akivel 10 hónapja szakított, meghívta a lakására és felajánlotta neki, hogy az éjszakát is nála töltheti. Mit jelenthet ez? Össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés

A barátom szakított 10 hónapja ezzel a leányzóval, és mi rögtön összejöttünk, mert előtte már adta jelét, hogy bejövök neki.

Szerelmesek voltunk/vagyunk. De én még nem költöztem a barátomhoz, időnként hol itt, hol ott vagyunk együtt, tehát ő most egyedül él.

Az exére többször ráírt, és meghívta közös filmnézésre, társasozásra magához, és írta, hogy ott is aludhat.

Az exe tudhatja, hogy én képben vagyok, mert annak idején is megtudta, hogy miattam szakított vele a barátom.

Most a párom miért keresi őt, miért hívja meg hétvégére, és éjszakára is magához?

Nekem a leányzó szólt erről, rám írt és megkérdezte, hogy még együtt vagyok-e a párommal, mert őt keresi, elhívja inni, magához, de engem egyik ilyen meghívós levelében sem említ a barátom.

A kapcsoltunk tehát még csak 10 hónapos, én szerelmes vagyok, azt hittem, a párom is.

Nem értem miért keresi az exét, és főleg milyen dolog, hogy a lakására hívja, és éjjelre is.

Ez csak szerintem gáz? Nem akarom felfújni, nem is tudom mit gondolja erről.

Ti mit tennétek a helyemben?

Én 28, párom 33, ex 25

2019. febr. 17. 02:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt egy barátom, aki miattam hagyta ott a barátnőjét, annyira szerelmes volt belém az elmondása szerint. Egy hétvégén úgy jött ki a lépés, hogy nem tudtunk találkozni. Az ex és az exe valahogy egy társaságba keveredtek merő véletlenségből és mindenféle hátsó szándékot mellőzve természetesen, majd az estét követően csupán azért, hogy a lányt megvédje a rá leselkedő veszélyektől hazakísérte. Itt állt volna meg a sztorival ez a hősies védelmező férfi, de csak kiderült, hogy ha már ott volt meg is dugta. Annak ellenére, hogy az exem szakított vele. Miattam. Mert “szerelmes” volt. Nem mondom, hogy minden férfi ilyen, de nem kell bedőlni egyből a mézes-mázos szavaknak.

28/l

2019. febr. 17. 09:57
 22/39 A kérdező kommentje:

"Ki tudja a pasid miket mondott rólatok (már elmúltak az érzések/megromlott a kapcsolatotok...)."

kérdeztem és a leányzó szerint semmi ilyesmit nem mondott a párom neki.

2019. febr. 17. 10:26
 23/39 A kérdező kommentje:

"Teljesen felesleges áltatni magad a társassal, ilyet nem csinál normális ember, hogy ottalvós bulit szervez kettesben az exxel, ha te nem érsz rá."

Ők tényleg nagy társasozók, szabadidős társasozós felnőtt klubhoz is tartoztak, versenyeken indultak.

Nekik a társas nem ugyanaz, mint egy átlagembernek, hanem komoly hobbi, amibe pénzt, időt, energiát invesztáltak.

Én nem vagyok társasozós, játszom, de nem vagyok úgy oda érte, mint ők.

2019. febr. 17. 10:28
 24/39 anonim ***** válasza:
85%
Ne legyél ennyire naiv, kérlek. Olyan típus vagy, akit úgy kell megcsalni, hogy előtte kúr le egy csajt? Mert ennél a dugoestere invitalasnal mar csak az a nyilvanvalobb kategoria.
2019. febr. 17. 10:29
 25/39 A kérdező kommentje:

A leányzónak nincs jogsija, se autója, a páromnak sincs.

Egy faluban lakik.

A csaj nehezen tudna hétvégén hazamenni este, mert a tömegközlekedés se sűrű.

Amúgy a meghívás nem úgy szólt, hogy a párom azt írta volna, hogy egyedül van, és menjen a lány át.

Semmi célzás a levélben arra, hogy egyedül van-e vagy velem, ez nem derül ki.

2019. febr. 17. 10:32
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdés? Megmagyarázod magadnak a dolgokat, miközben ez a szerelmes pasas megaláz, és még az ex kérdezi, hogy amúgy mi van veletek, létezel-e még az életében... szerinted miért volt így? Mert az exnek is barátinak és könnyednek tűnt a hangvétel? Meg normálisnak gondolta feléd a pasi viselkedését? Nyisd már ki a szemed légyszi, mert így egyszer tényleg egy újabb társaspartnerre fogod kinyitni maximum, amint az ágyatokban társasoznak.
2019. febr. 17. 10:35
 27/39 anonim ***** válasza:
89%

Nem tök mindegy?!?

Felhívta magához ottalvós estére, amikor nem voltál ott?!

Igen.

Előre szólt neked, megkérdezve tőled, hogy ez neked zavaró lenne-e?

Nem.

Lapított róla? Mástól tudtad meg?

Igen.

Akkor?!?!

Én elhiszem, hogy a szerelem vak, na de ennnnnnyire?!?!

Bocs, de te tényleg full idióta vagy, hiába mondja mindenki ugyanazt, te még most sem fogod fel.

Akkor maradj vele, és szerezz be egy bérletet a nemibeteg gondozóba, szükséged lesz rá.

Innentől tényleg kár veled foglalkozni, rajtad a Jóisten se tudna segíteni.

2019. febr. 17. 10:37
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

nagyon naív vagy, nálam repülne az ember. te saját magadnak magyarzod meg, hogy ez egy teljesen normális dolog, amit a párod tett. nem , nem az egyébként, de te még picit elvagy vakulva.

én is vagyok jóban exemmel, de soha nem hivnám fel magamhoz, főleg nem itt aludni.

majd rájössz, csak lehet nagyot fogsz koppanni.

2019. febr. 17. 10:44
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Ebben csak az a szép, hogy te is pontosan tudod, hogy ez nagyon nem normális, nem véletlen kérdezted meg. Mindenki megerősített a gyanúdban, erre te leszarod, és újabb mentségeket gyártasz neki.

Ez mire jó? Az egód nem képes feldolgozni, hogy valaki ennyire megalázott? Attól, hogy homokba dugod a fejed, még megtette. És újra meg fogja tenni, mert annyi tartás sincs benned, hogy kivágd a fenébe.

2019. febr. 17. 10:45
 30/39 anonim ***** válasza:
83%

Te tipikusan az az idióta liba vagy, aki ha rajtakapja őket meztelenül az ágyban, elgondolkozik azon a magyarázaton is, hogy csak kirándulni voltak, és most a kullancsokat csekkolják, és nekik eszükben se jutna szexelni, ez csak a Lyme-kór megelőzésére tett erőfeszítés.

:DDDD

2019. febr. 17. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!