Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilikonnal vagy anélkül?
Szeretném megnagyobbítattni a melleimet, már anyagilag is teljesen oké a dolog. Jelenleg 75B a mellméretem, nem sokkal nagyobbat szeretnék, olyan 80-85 körül.
A probléma csak az, hogy a vőlegényem azt mondta, felbontja az eljegyzésünket, ha szilikont rakatok magamba, mert neki így kellek, ahogy most vagyok. Nem képes megérteni, hogy én viszont nagyobb mellekkel jobban érezném magam, nagyobb lenne az önbizalmam is?
Nektek mi a véleményetek a szilikon-mellekről, és erről az egészről?
24/N
Én egyetértek Veled...megértem, h nem mások, hanem magad miatt csinálnád, h jobban érezd magad a bőrödben. Én is így vagyok ezzel, párom ellenzi. De ha annyira szeret, akk úgysem hagy el, ha meg elhagy,akk valszeg nem szeretett igazán.:)
Csináltasd meg, ha van rá esély.:)
Csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy a legtöbb pasi azt hajtja, az a jó, ha egy nőnek nagy melle van.
Úgy látszik, ezt az oldalt elkerülik azok a pasik...
tök normális mellméreted van! szerintem szilikonra akkor van szükség, amikor az embernek le kellett vágni a mellét, vagy tényleg nagyon pici. 75B az minden pasinak megfelelő méret, és jobban szeretik ám, mintha szilikont kéne fogdosniuk. persze ha van több mint félmillió forintod fölösbe... azt inkább add nekem. és nagyon szerelmes lehetsz a vőlegényedbe.
amúgy 75B mellet is lehet úgy hordani,hogy szép legyen, furcsamód nekem is sikerül azt jól hordanom, pedig majdnem 10 évvel fiatalabb vagyok. amúgy a műmell úgy is azzal járna, hogy több napig vagy hétig felülni nem tudnál normálisan (anyámnak is van, neki azért, mert majdhogynem semmi melle sem volt), látszana a heg, és utána alig tudnál megerőltetőbb munkát végezni. (legalábbis sok esetben.)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!