Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilikonnal vagy anélkül?
Szeretném megnagyobbítattni a melleimet, már anyagilag is teljesen oké a dolog. Jelenleg 75B a mellméretem, nem sokkal nagyobbat szeretnék, olyan 80-85 körül.
A probléma csak az, hogy a vőlegényem azt mondta, felbontja az eljegyzésünket, ha szilikont rakatok magamba, mert neki így kellek, ahogy most vagyok. Nem képes megérteni, hogy én viszont nagyobb mellekkel jobban érezném magam, nagyobb lenne az önbizalmam is?
Nektek mi a véleményetek a szilikon-mellekről, és erről az egészről?
24/N
Olvastam én már olyat is, hogy vkinek lerohadt a fél melle műtét után. Persze ez ritka. De nem is ez a lényeg.
Gondolj vmi olyan dologra, ami nagyon nagyon nagyon nem tetszik egy férfin, és maradandó dolog. És a párod azt akarná...
Neked sem tetszene, nem?
De inkább szakítsatok még most. Ha neked egy szilikon mell fontosabb, és azt mondod, úgyis találsz másik pasit, akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!