Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szerintetek én állok roszul a lányokhoz v. fel lehet hívni lányt magamhoz anélkül, h. megdugnám?
Figyelt kérdés
remélem értitek a kérdést... a problémám az, hogy mindenki azt mondja, ha egy lányt már felvittél a lakásba, az egyenlő azzal, hogy sexeltek...
én meg csak felhívom, hogy tanuljunk együtt, vagy dumáljunk...
hogy van ez?
2011. márc. 13. 17:51
1/7 anonim válasza:
Ha ténylegesen jártok, akkor tényleg rosszul állsz hozzá..
Egyébként ha nem, akkor miért ne lenne lehetséges??
Fölhívodbeszélgettek.. "tanultok".. és majd ki alakul, de úgyis meg fogod kívánni, ha jó csaj, ez 100% :D
2/7 anonim válasza:
Én lányként úgyérzem hogy nem egyenlő, sőt... ha felmegyek valakihez és az rögtön letámad, akkor baromira kellemetlenül is érzem magam...
3/7 A kérdező kommentje:
megkívánni megkívánom nem aróól van szó, csak még nem voltam nővel, aztán nem tudom, hogyan álljak neki...
2011. márc. 13. 17:54
4/7 anonim válasza:
szerintem ez jó, ha így hívod fel. hozzánk egyszer áthívtam a barátomat és ott nálunk (!) nyomult.
szerintem tökre becsületes.
5/7 Moszuke válasza:
hát azt kit érdekel?... majd ha leszel nővel 5x akkor már jobban fogod tudni?..
nem.. mert már most is tudod, csak fütyi vagy.
6/7 anonim válasza:
nyugodtan felhívhatsz bárkit. aki meg annyira unatkozik v annyira nincs élete h csak a máséval tud foglalkozni, azok kombinálnak össze mindent, h ha fent volt nálad akkor tuti megdugtad. ez leginkább szánalmas..
7/7 anonim válasza:
hát mikor barátnőmet először felvittem albiba, mi sem feküdtünk le, jó igaz hogy az ágyon kötöttünk ki de még csak 2 hete voltunk együtt, nem akartuk még elkapkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!