Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él valaki úgy házasságban, hogy kisgyermekeik vannak, s kb 3-4 havonta van együttlét közöttük? Lehet így élni?
Ez már így marad mindig? Lehet így élni? A férjem mintha a "lakótársam" lenne, semmi élet nincs benne. Semmi huncutság, vagy vágy. Nem tudom, mi lesz így, én már teljesen ki vagyok lelkileg. Olyan, mintha nem is lennék nő. Csak anyuka. Pedig már beszéltünk is róla,utána volt egy-két " alkalom", aztán megint egy nagy nulla. Volt, hogy 6 hónapig semmi. :-(
Oda sem bújik, meg sem ölel sosem. Mintha valami haver lenne. Persze apukaként kiváló, csak "férfiként" hiányolok belőle már szinte mindent. Pedig szeretem.
Köszönöm a moderátornak, hogy kitörölte a "csúnyákat".
Igen, benn volt a szülésnél, de csak a második babónál. Az első után is ilyesmi volt a helyzet. Talán egy fokkal jobb volt.
Jó lenne kivitelezni egy kikapcsolódást kettesben, elutazni valahová. Ez nagyon jó ötlet, már én is gondoltam erre, csak nehéz kivitelezni. Viszont semmi sem lehetetlen.:-)
Köszi azt a választ is, aki írta, hogy szintén nincs semmi és 2 éves a gyermekük. Talán Nektek is segítene egy nyaralás kettesben. Sajnálom, hogy Te is így vagy. Igazából ilyenkor már nem is maga a szex hiányzik, hanem maga a szerelem, hódítás. a férjeddel való közös boldog pillanatok. Az, hogy érezzétek, hogy szeretiktet egymást, és még mindig nőként néz rád., úgy, mint amikor megismert.Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!