Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van, hogy ezt felhányja?
A par hónapja megismert baratom folyton zúgolodik egy hete hogy ö nem ilyen kapcsolatot kepzel , hanem komoly kapcsolatot nem összejarogatast
Nem ertem miröl beszel , kerdeztem öt is hogy erti hogy komoly kapcsolat
Hogy beharangozzuk az imserösöknek es aludjunk egymasnal meg miegymas
En meg korainak tartom , meg ket hónapja sincs hogy ismerem
Most meg folyton erröl beszel , vege az eddigi kedveskedö hangnemnek, folyton felhanyas es elegedetlenseg van a reszeröl .
Igaz hogy elejetöl mondta hogy hazasodni akar.
Nemreg fekudtunk le es arra gondolok hogy szabadulni akar tölem
Kicsit nálunk is van ilyen konfliktus. Mi 4 hónaőja vagyunk együtt. Párom kerek perec megmondta, ő tervezni akar velem: gyerek, házasság, összeköltözés, minden ami vele jár.
Már arról kezdett beszélni 3 hónap után, hogy vegyünk fel közösen hitelt lakásra én meg a garzonom adjam el és ő is eladja az övét.
Mondtam hogy lassan a lovakkal! 4 hónapja se vagyunk együtt (akkor), ez egy picit így nekem gyors. Szerencsére felfogta és lelassított. Szerintem enyém 33 évesen kicsit sietni akar már (amúgy ő a férfi).
Remélem ti is meg tudjátok beszélni, ha meg nem hajlik rá, akkor jobb szakítani.
30N
Én is hasonlítok egy kicsit a barátodhoz és leírom, hogy szerintem miért mondhatja ezt.
Szóval a "komoly" kapcsolatot nem véletlenül hangsúlyozza. Ez lehet, hogy régimódinak hangzik, de én hogyha kapcsolatba lépek egy lánnyal, akkor már döntöttem felőle, hogy ő kell nekem, és felvállalom a barátaim, családom, ismerőseim előtt is. Persze ez nem azt jelenti, hogy rögtön fel is húzom az ujjára a gyűrűt, viszont ezekkel a lépésekkel éreztetem a párom felé, hogy komolyak a szándékaim.
Ha ezt ő nem kapja meg tőled, és azt érezteted vele, hogy még nem érkezett el az ideje hogy bemutasd őt a családodnak, vagy később lehet hogy szétmentek, ezzel elbizonytalaníthatod őt a hozzáállásoddal kapcsolatban. Egy kapcsolatot építeni kell, nem pedig rombolni. Itt szerintem alapvetően nem a sebességgel van a probléma, hanem azzal, hogy a szemében már a kapcsolat kezdetétől fel kellene őt vállalnod, vagy ha ezt szégyelled, akkor minek vagy vele?? A kapcsolat önmagában már egy elköteleződés a másik felé, de manapság sokan csak a leggyengébb köteléknek tartják, mint ahogy te is.
Szóval szerintem alapvetően másként gondolkozunk a kapcsolatokról. Én azért választok olyan lányt, akivel ebben hasonlóan gondolkozunk :)
Szerintem ha szereted a srácot, akkor próbáld meg ebből a szemszögből megközelíteni a dolgot, tedd félre, hogy eddig hogyan álltál a kapcsolatokhoz és fejezd ki felé, hogy fontos a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!