Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsa ez az érzés?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Boldog vagyok, hogy ő a barátom, mert iszonyat kedves, helyes, hűséges stb :)

De, mostanában egy nagyon furcsa érzést érzek, amikor szeretkezünk!

Most lehet, hogy őrültnek fogok tűnni. -szeretkezés közben másra gondolok!

Mármint ne értsetek férre, leginkább egy kitalált személyre :D de van olyan alkalom, hogy egy hírességre.

Egyre gyakrabban előfordul, és kicsit aggaszt a dolog :(

Igazából szeretem őt és eszem ágában sincs megcsalni, 1 év eltelte után is van szikra :)

Vagy ez normális, vagy hogyan oldjam meg, hogy a barátom mozgássa meg a fantáziám?:(

2019. febr. 14. 01:00
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nekem eszemágában sincs, hogy valaha megcsalja a barátomat :( írtam is, hogy szeretem!

És az a tény, hogy emiatt szakítani fogunk, szerintem tényleg nem emiatt lesz :( én világéletemben egy nagy fantáziával rendelkező ember voltam:( akkor most velem nincs valami rendben?:(

2019. febr. 14. 11:11
 22/28 anonim ***** válasza:
Mikor még biciklivel jártam a munkahelyre annyira untam azt a 15 percet amíg beértem hogy ott meg autóversenyző "voltam".
2019. febr. 14. 11:24
 23/28 A kérdező kommentje:
:D
2019. febr. 14. 11:29
 24/28 anonim ***** válasza:

#22. mivel nem volt autód, rákényszerültél. :)

Mint mondtam, a fantáziálás egy hiányt pótol, megadja az illúziót, kiút lehet a valóságból.

Azon kellene elgondolkoznod kedves Kérdező (de, ezt már egypárszor megírtam), h a párkapcsolatodban miért van szükséged fantáziára, miért nem elég a valóság?

2019. febr. 14. 11:42
 25/28 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy tökéletes, helyes, szeretem:) de én mindig többet képzelek a dolgokba.
2019. febr. 14. 11:47
 26/28 anonim ***** válasza:
24-es.Én vagyok a kosárlabdázó és autóversenyző:Akkor mondok egy másik példát.A szexben pl. Lenne egy extrémebb vágyam (a befejezés mikéntjét illetően) de a párom ezt nem szeretné amit én megértettem és elfogadtam.Beérem így a fantáziámmal.Vagy akkor én is váljak el mert nem rajong a cumshot-ért?
2019. febr. 14. 13:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Az nem feltétlen jó, én ilyenkor jöttem rá, hogy nem vagyok szerelmes többé :(
2019. febr. 14. 19:10
 28/28 anonim ***** válasza:
Szereted miközben csak ugy tudsz lefeküdni vele ha másra gondolsz,bravo ez a szeretet,ez max nincs jobb a fix semmi is jo lesz..
2019. febr. 14. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!