Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsa ez az érzés?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Boldog vagyok, hogy ő a barátom, mert iszonyat kedves, helyes, hűséges stb :)

De, mostanában egy nagyon furcsa érzést érzek, amikor szeretkezünk!

Most lehet, hogy őrültnek fogok tűnni. -szeretkezés közben másra gondolok!

Mármint ne értsetek férre, leginkább egy kitalált személyre :D de van olyan alkalom, hogy egy hírességre.

Egyre gyakrabban előfordul, és kicsit aggaszt a dolog :(

Igazából szeretem őt és eszem ágában sincs megcsalni, 1 év eltelte után is van szikra :)

Vagy ez normális, vagy hogyan oldjam meg, hogy a barátom mozgássa meg a fantáziám?:(

2019. febr. 14. 01:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. febr. 14. 09:36
 12/28 anonim ***** válasza:

Kicsike ez normális. Ne aggódj! Néha fantáziálsz egy kicsit, itt az a lényeg, hogy szeretitek egymást.

Nem kell túlgondolni a dolgokat, nem kell feltétlen a párod is tudjon erről. Például én az AOT-ből Levi-ről szoktam :D , de én inkább nem említem a páromnak :D.

2019. febr. 14. 09:50
 13/28 anonim ***** válasza:
10%

Maradjatok már, igen, tök normális, persze...akkor miért nem Levivel vagy, ha már őt képzeled oda. Hm?? A párod testét használod, mint egy húst, de gerjedni meg másra gerjedsz a fejedben. A szex már pedig az agyból indul.

Nem, ez nagyon nincs rendben.

2019. febr. 14. 09:54
 14/28 anonim ***** válasza:

:D az kicsit nehézkes lesz, hogy én Levivel legyek.

Ezek kis fantáziák semmi több. Ha a kérdező néha elképzeli, hogy xy-al csinálja, nincs semmi gond, ameddig szereti és tudja, hogy a párjával csinálja.

2019. febr. 14. 10:07
 15/28 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék belegondolni, de ebben a csodás kapcsolatban te Levire gondolsz, a barátod meg lehet a szomszéd Nikire. Gyönyörű.

Ki ne nyissátok a szemeteket közben, mert oda az orgazmus. Pff.

2019. febr. 14. 10:10
 16/28 anonim ***** válasza:

De, ami a legjobban zavar, amiért próbálok itt segíteni, h ti fiatalok vagytok, ez akaszt ki. Akkor miért kell olyannal lenni, akivel közben (néha, vagy mindig ez releváns) másra gondolsz. Egy év után...hogy lesz ebből több év, hogy lesz ebből még komolyabb?

Tovább gondolva a problémát, most még csak gondolatban van ott más veled, de a gondolat előbb-utóbb valósággá válik. Most még csak fejben csalod meg (mással dugsz fejben, magyarul épp megcsalod), később ez realizálódik, és tettek is lesznek belőle.

Fiatalon, semmi ok nincs arra, h megalkudjatok (nincs gyerek, nincs hitel, stb.). Én durván elgondolkoznék a helyetekben, h a mi fax van az biztos.

2019. febr. 14. 10:34
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Én néha mikor nem tudok elaludni azt gondolom hogy profi kosárlabdázó vagyok Oroszországban.Szórom a pontokat' a vége mindig az hogy elalszok végre.A valósában egy gyárban dolgozom.Na most akkor mi legyen?Kötelet nekem?
2019. febr. 14. 10:37
 18/28 anonim ***** válasza:
Jah és a Dinamo Moszkva csapatában.
2019. febr. 14. 10:42
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, ezek csak gondolatok, nem valóság. A kérdező írta, hogy még mindig szereti és nem falóságos személyre gondol. A megcsalás az más.
2019. febr. 14. 10:42
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, h ennyire egyszerűek vagytok. A gondolataink formálják a valóságunk. Ha becipelsz gondolatban egy másik férfit az ágyatokba, onnan, ha akarod, ha nem, megváltoztatod előbb-utóbb a valóságodat is. Vmi hiányt pótoltok a fantáziával, és ez a hiány felszínre fog jönni.

Szupi, h kosárlabdásnak gondolod magad. Sokat álmodozz róla, mert észrevétlenül (tudattalan) olyan lépést fogsz tenni, h álmod valósággá válik. No, nem kosárlabdás leszel, ha nem egy olyan férfi, aki éli is az álmait.

2019. febr. 14. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!