Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsa ez az érzés?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Boldog vagyok, hogy ő a barátom, mert iszonyat kedves, helyes, hűséges stb :)
De, mostanában egy nagyon furcsa érzést érzek, amikor szeretkezünk!
Most lehet, hogy őrültnek fogok tűnni. -szeretkezés közben másra gondolok!
Mármint ne értsetek férre, leginkább egy kitalált személyre :D de van olyan alkalom, hogy egy hírességre.
Egyre gyakrabban előfordul, és kicsit aggaszt a dolog :(
Igazából szeretem őt és eszem ágában sincs megcsalni, 1 év eltelte után is van szikra :)
Vagy ez normális, vagy hogyan oldjam meg, hogy a barátom mozgássa meg a fantáziám?:(
hogy a barátom mozgássa meg a fantáziám.
Hát ha ez kérdés,az már gáz.. Most komolyan nulla vággyal h közbe random személyekre kell gondolni hogy tudnak szeretkezni egyesek? Neki is elég gáz ha a partnere másra gondol h élvezze,de biztos van itt szikra,igen.. :O
Ez aztán nem sámli! Van szikra (már mondjuk ez is...szikra egy év után még tűznek kell lenni), van szikra, de a szexben meg nincs... Tudod, én 30 évet nyomtam le egy férfi mellett, de kb. az utolsó egy-két évben volt (néha), h azt mondjam, vki mást kellene odaképzelnem. Szóval, kb. 1-2 szer fordult ez elő, de rájöttem semmi értelme. Vagy a páromra összpontosítok, vagy akkor minek dugok vele?
Egyértelműen a vonzódás hiányát jelzi.
Önvizsgálatot kellene tartanod, mert ebben a kapcsolatban vmi nem stimmel. Önbecsapás szagot érzek.
Szikrát azért írtam mert, még mindig érzek iránta szerelmet. Szóval azóta sem enyhült a szerelem.
Igazából elsőnek a barátomra gondolok, majd percek elteltével másra:(
A szexualitás az intimitás csúcsa, az érzelmek beteljesedése. Testi-lelki egyesülés. Ok, tudom vmikor csak testi, de ált, nem párkapcsolatban. Ha, vhol vmi nem stimmel a kapcsolatban, az általában tünetként megjelenik a szexben.
Gondolkozz el, mit hiányolsz, mi az ami miatt szükséged van a képzeletre közben? Izgalom, perverzió?
Nagyon-nagyon gáz van nálatok, nem akarlak elkeseríteni.
Ágnyeszka szeretem a válaszaidat.
Mindig bele látsz a dologok mélyébe. Most is,itt vmi nem kerek a kérdező kapcsolatában,talán időbe kéne foglalkozni vele,nem h a képzelt személyt személyeket valódi megcsalás is kövesse,vmi tuti hiányzik.
Ha ez mondjuk egy színész és van kedvenc filmed, akkor mondjuk játtszatok el vagy tovább egy olyan jelenetet, ami megfog, ahol ő a férfi szereplő, te meg a női. Így megfeleltve, bele élve magatokat, talán kielégül egy ilyen igényled. Egy próbát megér mindenképpen.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!