Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal?
0-20 bármi lehet, de ennek az ellenkezője is. Minden ember más, sőt az egymásra gyakorolt hatásuk is különböző reakciókat vált ki. Erre jön még a pillanatnyi élethelyzet és a körülmények.
Egyébként ha már ilyen fiatalon frusztrációt okoz a kapcsolatod, akkor inkább azon kell elgondolkodnod, hogy lehet-e rajta változtatni tartósan. A változásnak egy alappillére, hogy ne legyen kényelmetlen egyik félnek sem.
Azzal, hogy most ha valaki azt írja hogy 7X találkozik a párjával, benned csak nagyobb frusztrációt szül, így pontosan az ellenkezőjét éred el.
42%-os vagyok, de egy hónapja 40%-on álltam. Nálam pesszimistább, depressziósabb ember nem igen volt ebben az országban. Viszont azóta 180 fokos fordulatot vettem, megtaláltam a megoldást. A lényeg a tudatos gondolkozás, és az, hogy a saját életedért kizárólagosan csakis önmagad vagy a felelős. Semmi hókusz-pókusz, semmi varázslat.
A te esetedben a lényeg: bántod magad, mert olyan dologban veszel részt, ami zavar, viszont ez hosszú távon kudarcra ítéli a kapcsolatod. Ez 100%.
Tedd fel magadnak a kérdést:
- ha ez így marad, megéri-e elpazarolni "X" hónapot vagy évet az életedből?
- meg lehet-e oldani a problémát közös megelégedésre?
Gondold át, fő az önbizalom, ne pazarold el a legszebb éveid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!