Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal?
Mi együtt élünk , de még így sem elég gyakran :)
De amikor még nem éltünk együtt is heti 3-4 estét együtt töltöttünk.
Mivel felnőtt kategória, így vàlaszolok.
Együtt élünk, magyarul mindennap beszélünk, együtt eszünk, alszunk stb, tehàt minden, ami a felnőtt kapcsolatokban jelen van.
Reggel útnak indítom a lànyom suliba, rendet rakok a házban, megfőzök, ha hazaér pàrom, beszélgetünk, egyebek.
Mikor a lànyom lefektetem, onnantól meg csak egymàsra figyelünk.
Ha együtt élnétek, idő is jutna egymàsra, erre nem gondoltatok?
Heti 3-4. Nem élünk együtt még, de tavasszal már költözünk közös lakásba.
Nekem heti egy alkalom maximum ideiglenesen lenne elég.
Heti egy alkalom minden téren nagyon kevés, én ebben nagy jövőt nem làtok, de legyen szerencsétek.
Ha csak a szexuàlis életet vesszük, az iszonyat kevés, pedig nagyon fontos része egy kapcsolatnak a kielégítő, rendszeres nemi élet.
És nőként mondom ezt.
De ti tudjàtok.
Mi az első héttől kvàzi együtt is élünk, egyre több ruhàm maradt ebben a hàzban, így ez kialakult.
Màsrészt minket nagyon hajtott a szex, így ezért kényelmesebb is volt egy hàzban, mint külön-külön.
De én akkor màr bőven idősebb voltam mint most amennyi te lehetsz.
Napi szinten, mert egy városban lakunk és mindketten keresünk, van lakásunk mindkettőnknek. Picit nézelődnünk kell a pénzüyek és a lehetőségek miatt. Mindkettőnknek egy 30-32 m2-es garzonja van, ahova a másik nem fér el, én a enyém ráadásul 5 hónapja vettem.
Szóval valószinűleg az lesz, hogy ő eladja az övét, amúgy is szeretne egy nagyobbat és venne fel rá némi hitelt pluszban, utána pedig költözök és fizetek "rezsit" neki (törlesztő fele, mert ott lakok, használom a lakást), az enyém pedig ki lesz adva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!