Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavarna ez?

Figyelt kérdés
Mennyire zavarna ha a párotok (nő) mindig kihangsúlyozná, hogy valaki (természetesen férfiak) mennyire magas és széles vállú? Én nem vagyok sem magas, sem széles vállú. Két hónapja vagyunk együtt. Engem kicsit zavar amikor beszél valakiről és nyomatékosítja, hogy mennyire jó adottságokkal rendelkezik. Én is látok nap mint nap majdnem tökéletes alkatú lányokat, csodaszép arccal de sosem említem neki...nem szeretném, hogy rosszul érezze emiatt magát. Talán nem a legszebb (objektíven bírálva) vagy nem a legtökéletesebb a teste de nekem így tetszik.
2019. febr. 11. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%

Nőként mondom h nem zavarna.

Mi a párommal együtt megnézzük a nőket,ugyanígy elmondom ha egy férfit vonzónak találok.

Szerintem nincs ebben semmi rossz.

Nem kell mindent magunkra venni,csak akkor dobd oda h ez meg amaz ilyen szexi stb.. Ha bántani akarod..

2019. febr. 12. 07:31
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Én mondjuk a haveroktól sem venném jó néven, így olyan, mintha csak a nővel mernél konfrontálódni. Ha engem baszogat valaki, nem a valakivel van bajom, hanem a baszogatással.
2019. febr. 12. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért mégis melletted van. Megkérdezném tőle, hogy ha ennyire ajnározza ezeket a pasikat, akkor mit keres itt? Aztán a válasza tovább viszi majd a beszélgetést. Nyilván ha valami további bántót mond, te is tudni fogod hogy mi a következő lépés.
2019. febr. 12. 11:45
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Nyilván rosszul esik neked, de ne feltételezzük egybôl a barátnôdrôl, hogy bántani akar ezzel, mert lehet, hogy észre sem veszi magát.

Említetted már neki, hogy ez téged bánt? Mit reagálsz, mikor mást dícsér? Mert ha csak kukán lapítasz, tuti nem fog neki leesni, hogy ez téged zavar.

Egy beszélgetést azért megérne a dolog.

2019. febr. 12. 13:46
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a probléma, hogy meglát egy "jól kifejlett" hímnemü egyedet hanem, hogy állandóan megjegyzi, hogy milyen jól néz ki, mint aki csodálná őket.

Például: mesélte, hogy van egy új albérlője. Két mondat után már arról dumált, hogy mennyire sportos alkat meg, hogy milyen magas...ami szerintem teljesen irreleváns információ volt az adott pillanatban. Azt meg leírni nehéz, hogy mennyire beleélte magát amikor mesélte.

Szerintem ha beszélnék vele akkor max visszafogná magát. Hosszútávon nem működne...csupán addig amíg nem jön egy ilyen adonisz aki érdeklődik iránta. Engem inkább csak elfogadott, mert gondolom jobbat nem talált.

2019. febr. 12. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem, miért kell másokat ajnározni a párunk mellett. Mire jó ez, hogy felhívjuk a figyelmet a másik ember előnyeire? Mit akarnak ezzel sokan elérni? Amellett hogy parasztság, ovis dolog is és a kapcsolatnak sem használ semmit. Akinek meg az a normális és természetes,erre van passziója hogy a párukkal megbeszélik ki milyen csinos stb.., hát azoknak egészségükre! Vannak ennél fontosabb dolgai is egy NORMÁLIS! embernek, nem ilyesmivel foglalkozni. Én azért hajtanám el a párom ha ilyen lenne, mert sem időm sem kedvem nem lenne a hülyeségeihez.
2019. febr. 13. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!