Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna ez?
Nőként mondom h nem zavarna.
Mi a párommal együtt megnézzük a nőket,ugyanígy elmondom ha egy férfit vonzónak találok.
Szerintem nincs ebben semmi rossz.
Nem kell mindent magunkra venni,csak akkor dobd oda h ez meg amaz ilyen szexi stb.. Ha bántani akarod..
Nyilván rosszul esik neked, de ne feltételezzük egybôl a barátnôdrôl, hogy bántani akar ezzel, mert lehet, hogy észre sem veszi magát.
Említetted már neki, hogy ez téged bánt? Mit reagálsz, mikor mást dícsér? Mert ha csak kukán lapítasz, tuti nem fog neki leesni, hogy ez téged zavar.
Egy beszélgetést azért megérne a dolog.
Nem azzal van a probléma, hogy meglát egy "jól kifejlett" hímnemü egyedet hanem, hogy állandóan megjegyzi, hogy milyen jól néz ki, mint aki csodálná őket.
Például: mesélte, hogy van egy új albérlője. Két mondat után már arról dumált, hogy mennyire sportos alkat meg, hogy milyen magas...ami szerintem teljesen irreleváns információ volt az adott pillanatban. Azt meg leírni nehéz, hogy mennyire beleélte magát amikor mesélte.
Szerintem ha beszélnék vele akkor max visszafogná magát. Hosszútávon nem működne...csupán addig amíg nem jön egy ilyen adonisz aki érdeklődik iránta. Engem inkább csak elfogadott, mert gondolom jobbat nem talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!