Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a parotok folyton az exerol beszélne?
Figyelt kérdés
b.nommel mar 4 honapja egyutt vagyok de rendszerint emlegeti az exet. (5evet voltak egyutt). Sokszor mesel a kozos nyaralasukrol, van h a fejemhez vágja hogy az exe ezt meg azt jobban csinalta, multkor azt is megmutatta melyik házban lakik, sot az ujjan van az a gyűrű is amit tole kapott anno...
30/F
2019. febr. 3. 19:06
1/11 anonim válasza:
Említetted már neki, hogy ez neked kényes téma, és nem szeretnél róla hallani?
3/11 anonim válasza:
Nemhogy zavarna, de kérdőre vonnám, hogy akkor most mit szeretne.. Ez durva, hogy ennyire nem tisztel, hogy a fejedhez vágja hogy a másik mit csinált jobban. Téged ezek szerint nem tart olyan jónak, mint az előzőt...
Ezek szerint ő a múltban él még, csak akkor nem értem minek hülyít mást, és miért alázza?
Hogyan szakítottak? A srác dobta?
4/11 anonim válasza:
Közölném vele, hogy akkor fáradjon vissza a drága exéhez.
6/11 anonim válasza:
Vszinüleg nem lenne a párom tudod a harmadik figyelmeztetés után!
8/11 anonim válasza:
Hát én nagyon gyorsan dobnám a nőt a helyedben.
9/11 anonim válasza:
Megmondanám,hogy ennyi volt.Várjon az exére,de neked ennyi elég volt.
10/11 anonim válasza:
Egyszer említettem a jelenlegi kapcsolatomban valamit az exemről,de jelentéktelen dolgot ( Indiával kapcsolatos dolgokról beszèlgettünk,és annyit mondtam valami kapcsàn, hogy az exem volt ott gyakran).Nagyon kiakadt.Azt mondta,ha vele akarok maradni,soha többet ne tegyek neki említést egyetlen exemről se...kicsit túlregálta szerintem,de az amit a te baràtnőd csinàl,durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!