Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem szólal meg nagyobb társaságban. Titeket ez zavarna?
Én csak akkor voltam ilyen amikor az exem haverjaival is ott voltak
Jelenlétükben kínosan éreztem magam, nem szerettem a kisugárzásuk, állandóan tettek az agyukat , nőket leneztek semmibe vettek, hozzam egyáltalán nem szoltak én meg nem eroltettem mert láttam rajtuk hogy leneznek
Meg nem is tudtam volna a témához szolni amit beszéltek mert Mindig olyan témákat hoztak fel ami vagy akkor történt amikor nem voltam meg az exemmel vagy más . Láttam a haverjain ,hogy leneznek így nem nyitottan feléjük . Ők sem tettek. Így csendben vártam hogy vege legyen
Vagy meg akkor vagyok csendben ha olyan emberekkel vagyok akik irritalnak
Én is ilyen vagyok.
Nem vagyok lelkibeteg, nem szorongok, csak introvertált vagyok. Szeretem megfigyelni az embereket. Ha érdekel a téma, szívesen hozzászólok akkor is, ha 25-en vagyunk a társaságban, ha meg nem, akkor se, ha csak ketten rajtam kívül. Nem szeretek kötelező jelleggel beszélgetni.
Az én páromat eleinte szintén zavarta, a barátait ugyanúgy, és nyaggattak, hogy beszélgessek már X-el vagy Y-nal, és nem akarták megérteni, hogy de nem ismerem, és nem akarom megismerni, ez a megnyilvánulásai alapján már átjött.
Idővel aztán belenyugodtak, hogy azzal kezdeményezek beszélgetést, aki szimpatikus.
Lehet, hogy olyan a téma, amihez nem tud érdemben hozzászólni.
Amúgy meg ha őt választottad, ez is vele jár, vagy elfogadod, vagy másik barátnőt keresel.
Ez azért nem hiszem ,hogy olyan nagy probléma, hogy nem ő akar lenni a társaság középpontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!