Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem szólal meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szólal meg nagyobb társaságban. Titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés
Ha 4 embernél többen vagyunk egyszerűen csak néz, figyel de nem szólal meg, nem szól hozzá a dolgokhoz..
2019. jan. 24. 10:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

Én is ilyen vagyok. Én személy szerint úgy látom, hogy társaságban mindenki csak arra koncentrál, hogy ő mit mond és nem feltétlenül hallgat meg másokat. Tipikus példa erre amikor az egyik elmesél egy történetet és még be sem fejezi rendesen valaki érdektelenül annyit mond, hogy "az semmi..." és kezdi is az ő sztoriját. Messziről látszik, hogy az illető nem figyelt a társára csupán várta, hogy mikor lesz alkalma belekezdeni az ő meséjébe.

Néha pedig egyszerűen nem kapok időt. Nem szeretek belevágni más szavába. Amikor meg adódik pár tizedmásodperc csend akkor általában annak sikerül megszólalni akinek nagyobb a szája. Egy idő után már nem is próbálkozok.

2019. jan. 24. 11:46
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Én is ilyen vagyok. Belőlem is ki akarja "nevelni" a párom, pedig ezt nem lehet. Nem tudok olyanokkal csevegni akik rám se néznek ha hozzájuk szólok, illetve a testbeszédükből látszik hogy nem kíváncsiak rám. Ilyen például pár távolabbi kolléga, és az egyik sógornőm. Viszont az osztálytársaimmal imádok dumcsizni.
2019. jan. 24. 12:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Eleinte szerintem sokkal jobb, ha nem produkálja magát. Én is zavarban vagyok, amíg nem ismerek senkit legalább egy kicsit jobban. Az sokkal undorítóbb lenne szerintem ha ő próbálna a középpontba kerülni.
2019. jan. 24. 12:08
 14/22 anonim ***** válasza:
20%

OFFTOPIC!

A százalékomból látszik, hogy magasról teszek a százalékra. Azt azért valaki mondja már el, ha valaki ennél a kérdésnél azt írja le hogy őt zavarnám az miért NULLA százalék, viszont aki azt írja hogy én viszont ugyanolyan vagyok, az meg miért 100%? Talán aki magára ismer, sérti az egóját? Gratulálok, mindenki hozza a formáját. Ja, nyugodtan le lehet pontozni, jó étvágyat hozzá! Vagy vannak akik hobbit csinálnak a lepontozásból? Aműgy tökmindegy, a kérdésem amolyan költői merengés volt.

2019. jan. 24. 13:06
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

14# Haha.Pont ezen gondolkodtam tegnap.Hogy mi ez a sok nulla?És csak néztem,én vagyok a hulye,de hát válaszolt,arra amire kellett,ugyan úgy ahogy az aki 100% -ot kapott.És akkor most mi van,??

Valaki szeret gombot nyomkodni.Sőt ha csak szimplán nem tetsző a válasz(nem azért mert bunkó a válasz),még be is jelent.Történnek itt érdekes dolgok.

2019. jan. 24. 13:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem zavarna mert én is ilyen vagyok, meg még az emberek 30%a kb....
2019. jan. 24. 13:18
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
14, a napi Xanaxod azért bevetted? Szerintem sokkal bizarrabb az, hogy ennyire kiakadsz azon, hogy lepontoztak gyakorin (lol), mint ha valaki nehezen oldódik fel társaságban. Chill, bro
2019. jan. 24. 13:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem értem mit kell hisztizni a százalékokon meg a fel le pontozason

Semmit nem számít. Nem attól lesz egy válasz jó vagy rossz hogy mennyi százalék van rajta

2019. jan. 24. 13:25
 19/22 anonim ***** válasza:
23%

17-es. Megnyugtatlak kedves barátom, eddig sem éltem nyugtatóval, innentől kezdve sem fogok. Mint már írtam, egyáltalán nem izgat, csak a logikáját nem értem. Mi a kedvenc színed: Kék. Nekem a piros, tehát lepontozlak. Mert kb. ennyi a gyk. Vagy szereted a hosszú hajat? Én igen, ekkor jönnek a rövid hajúak és lepontozzák azokat, akik szeretik. Értelmesebb lenne az egész, ha csak 3 lepontozással élhetnének az emberek napi szinten, akkor talán beosztanának. Volt itt egy tag, aki azt írta, hogy az a hobbija, hogy bemegy az összes minden kérdésre, és elolvasás nélkül az összes választ lepontozza. Vagy ha a nőket érintő kérdéseknél valaki megkérdőjelezi a női felsőbbrendűséget, 3 perc alatt nulla százalékon áll. Természetesen a női válaszolók stabilan tartják a 100%-ot.

Kb. az egész gyk csak egy egócsörte, a "beszéljétek meg" vagy a szubjektív élmények leírásán kívül olyan konstruktív ötleteket még nem nagyon láttam. Bár a kérdések többsége is a vicc kategóriát képzi. Napi szinten 5X: "Félénk vagyok, lehet barátnőm?", "Flörtöl velem a kollégám, mit akarhat"... meg a hasonló agymenések. Persze ezekre is bármit írhat az ember, az tuti hogy 0%. Vagy a kedvencem: "20 éves, vékony lány vagyok, csinosnak mondanak, hol ismerkedhetnék?". "24 éves nő vagyok, hol találhatok szexpartnert"...és a hasonló napi kamu kérdések. Megnyugtatlak, a műszaki jellegű kérdéseknél sem jobb a felhozatal.

2019. jan. 24. 14:08
 20/22 anonim ***** válasza:
49%

Az introvertáltság nem azt jeleni, hogy az ember nem mukkan meg mert nem akar. Azt sem, hogy kínosnak érzi megszólalni. Egy introvertált is képes minden társaságban megállni a helyét, csak nagyobb energiabefektetés a részéről, utána fel kell töltődnie. A legtöbb szorongó nem meri beismerni, hogy fél, inkább introvertáltságra hivatkozik. A sok ostoba mém miatt azonosítsák az introvertáltságot a szorongást.

Ha a barátnőd nem akar hozzászólni/véleményt kifejteni, akkor bunkó. Ha nem mer, akkor szorong. Akár extro akár introvertált, ugyanis mindkét személyiségtípus képes kommunikálni másokkal, csak az egyiket feltölti energiával, míg a másikat leszívja, de ennek nem kellene látszódnia kívülről.

2019. jan. 24. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!