Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feledékeny a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feledékeny a párom, hogy érjem el, hogy ne felejtse el a teendőket?

Figyelt kérdés

A párom nagyon jószándékú, és segítőkész, ha szólok neki, hogy például most el kéne mosogatni, akkor minden további nélkül megcsinálja, de amit nem azonnal kell, azt elfelejti...

Például:

Otthon egy apróbb javításhoz kellene 1 db anyacsavar, ő tudna hozni a munkahelyéről. 4 hónapja várom, hogy hozzon, igaz nem mondom neki minden nap, de hetente-kéthetente szólok neki, de mindig elfelejti.

A kocsijában olyan 2 hónapja hurcol pár üres palackot, mert egyszer berakta, hogy elviszi a szelektív gyűjtőbe, de mindig elfelejt ott megállni és bedobni őket, szóval csak viszi magával mindenhova.

(Nem csak munkával kapcsolatban ilyen, ha például fodrászhoz kell mennie, az is olyan 1-2 hónap, mert mindig elfelejt írni a fodrászának, hogy menne, hasonlók, nem azért csinálja, hogy elkerülje a tennivalókat.)

Vettem már neki több tömb post-itet, naptárat meg egy szép jegyzetfüzetet is, hogy felírhatja a tennivalóit, pipálhatja, stb, de elfelejti felírni, ezen a ponton adtam fel.

Én is borzalmasan feledékeny vagyok, én is megvagyok az a szint, mint amit fent írtam a páromról, csak én kezdtem egy bullet journalt és minden napra/hétre felírom a teendőim, ez megoldotta a problémát. Nála viszont ez nem megoldás, így tanácstalan vagyok.

Mit csináljak?

Van valami módszer, amitől nem felejtené el?

Ha mégis elfelejti, mi a jó megoldás? Rágjam a fülét napi hatvanszor? Éreztessem, hogy zavar (legyek mérges), vagy legyek türelmes és kérjem szépen? Csináljam meg helyette? Várjam, hogy eszébe jut-e magától?

2019. febr. 11. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

Ha 1-2 hónapot tudsz várni egy csavarra, akkor annyira baromi fontos nem lehet az a csavar. Ha mégis annyira fontos, akkor bemész a boltba, aztán veszel 10 forintért egyet.

32/f

2019. febr. 11. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nem te vagy a hibás és nincs más megoldás, ha segíteni akarsz rajta és magadon , akkor napközben kell emlékeztetnekd akár telefonon vagy sms-ben (messengeren). Magától nem fogja megcsinálni mert mivel férfi képtelen egynél több dologra koncentrálni. Nyugodtan szólj neki, emlékeztesd. Nem fogja zokon venni. Ha mégis sértőnek érezné, akkor megtanulja hogy, addig van baszogatva amíg a dolgok nincsenek elintézve.
2019. febr. 11. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Írd fel...

..a homolkára...

...spiccvésővel!

2019. febr. 11. 15:20
 14/14 anonim ***** válasza:
11# látom sikerült megragadni a lényeget...
2019. febr. 11. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!