Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen feledékeny?
Két komoly kapcsolatom volt eddig, de mindkettőjüknél azt vettem észre, hogy nagyrészt nem emlékeznek semmire. Nem azt várom, hogy egy közös programról olyan emlékei legyenek, hogy milyen ruha volt rajtam aznap, de azért rosszul esik, ha többen voltunk, és történt valami, akkor nem tudja eldönteni, hogy én is ott voltam-e. Vagy például legutóbb elterveztük, hogy akkor átmegyek és másnap ilyen-olyan program, át is mentem, erre este jutott eszébe, hogy ja, holnap üzemlátogatás van, szóval mehettem haza a reggeli első busszal.
Egyébként jó a kapcsolatunk és nagy megbánás van benne az utolsó miatt is, csak egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a férfiak tényleg ilyen feledékenyek vagy mi?
"és másnap ilyen-olyan program, át is mentem," - megdugott, reggel meg kitett.
Nem feledékenység ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!