Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férfi ilyen feledékeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi ilyen feledékeny?

Figyelt kérdés

Két komoly kapcsolatom volt eddig, de mindkettőjüknél azt vettem észre, hogy nagyrészt nem emlékeznek semmire. Nem azt várom, hogy egy közös programról olyan emlékei legyenek, hogy milyen ruha volt rajtam aznap, de azért rosszul esik, ha többen voltunk, és történt valami, akkor nem tudja eldönteni, hogy én is ott voltam-e. Vagy például legutóbb elterveztük, hogy akkor átmegyek és másnap ilyen-olyan program, át is mentem, erre este jutott eszébe, hogy ja, holnap üzemlátogatás van, szóval mehettem haza a reggeli első busszal.

Egyébként jó a kapcsolatunk és nagy megbánás van benne az utolsó miatt is, csak egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a férfiak tényleg ilyen feledékenyek vagy mi?

2016. aug. 10. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem, egyszerűen nem lehet mindenki olyan okos, mint én. :)
2016. aug. 10. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem feledékenyek, egyszerűen kikiáltották ezt egy női tulajdonságnak/elvárásnak, és azt hiszik, hogy joguk van mellőzni csak mert ők férfiak.
2016. aug. 10. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Igen, tényleg ilyen feledékenyek! Az én párom is olyan dolgokat felejt el, hogy nem hiszem el :D Hál'Istennek csak kis apróságokat :)
2016. aug. 10. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én eléggé feledékeny vagyok, ezért aztán mindent azonnal írok a naptáramba és próbálok nagyon odafigyelni azokra, akik kedvesek nekem.
2016. aug. 10. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjam azt, nekem csőemlékezetem van. Ami a célkeresztben van, az oké. Más minden törlődik, akár 5 perc alatt.
2016. aug. 10. 15:28
 6/7 Blade Bone ***** válasza:
Nekem jól működik az agyam. :) De pl ha beszélgetek valakivel apróbb dolgok néha kicsúsznak a memóriából. :D
2016. aug. 10. 17:24
 7/7 fru_ ***** válasza:
44%

"és másnap ilyen-olyan program, át is mentem," - megdugott, reggel meg kitett.

Nem feledékenység ez.

2016. aug. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!