Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért ilyen bunkó velem, mert régen akart valamit a páromtól?
Egy bárban dolgozik a nő, pultosként. Tavaly sokat odajárt a párom. Miután összejöttünk, én is odajártam vele. A nő a kezdetektől fogva pofákat vág rám. Soha egy rossz szót nem szóltam neki, soha nem néztem rá csúnyán.
Bejelöltem egy közösségi oldalon ismerősnek, visszajelölt. Mikor a születésnapomat a munkahelyén ünnepeltük, akkor is csúnyán nézett rám.
Azt hallottam, hogy ki akart kezdeni a párommal, de én "bekavartam" neki.
Mikor névnapja volt, írtam neki hogy boldog névnapot. A levelet olvasás nélkül törölte. Holnap lesz a születésnapja, gondoltam írok neki, hiszen nekem nincs vele problémám.
Párom szerint ne erőltessem, hiszen ha egyedül vagyok, nem is köszön nekem.
Hoppá! Délelőtt elírtam, helyesen: "Mennyivel könnyebb neked barátsággal, JÓ érzésekkel közelíteni felé!"
(Valószínűleg ez úgyis egyértelmű volt.)
Gondoltam ha már a párom régi ismerőse, felköszönthetem a születésnapja alkalmából.
(A névnapi felköszöntéshez is odaírtam a párom nevét!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!