Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért ilyen bunkó velem, mert régen akart valamit a páromtól?
Egy bárban dolgozik a nő, pultosként. Tavaly sokat odajárt a párom. Miután összejöttünk, én is odajártam vele. A nő a kezdetektől fogva pofákat vág rám. Soha egy rossz szót nem szóltam neki, soha nem néztem rá csúnyán.
Bejelöltem egy közösségi oldalon ismerősnek, visszajelölt. Mikor a születésnapomat a munkahelyén ünnepeltük, akkor is csúnyán nézett rám.
Azt hallottam, hogy ki akart kezdeni a párommal, de én "bekavartam" neki.
Mikor névnapja volt, írtam neki hogy boldog névnapot. A levelet olvasás nélkül törölte. Holnap lesz a születésnapja, gondoltam írok neki, hiszen nekem nincs vele problémám.
Párom szerint ne erőltessem, hiszen ha egyedül vagyok, nem is köszön nekem.
Sz@rd le !!!Hadd vágjon pofákat,legfeljebb kérdezz rá.És ne írj neki semmit se sehol.Hadd szenvedjen a saját hülyesége miatt.Tied a párod nem az övé.Ha annyira öt akarta a volna a párod akkor nem tudtál volna bekavarni te!De mi az hogy bekavarni?Nem voltatok barátnők,hogy elvedd a párját vagy kiszemeltjét.
25/N
Na igen. Igazatok van.
Csak azt hittem, tényleg a párom miatt ilyen bunkó.
Képzeld magad a helyzetébe: Neki biztos egy rossz érzés szembesülni azzal, hogy ami neki nem sikerült nagy erőfeszítései ellenére sem, az másnak könnyedén, biztos azt hiszi, ő valamiben kevesebb nálad...
Mennyivel könnyebb neked barátsággal, rossz érzésekkel közelíteni felé! Hiszen neked ő nem befolyásolta közvetetten sem az életedet, ráadásul a párod (a mindkettőtöknek tetsző fiú)is melletted áll...
Ha nem tud téged elfogadni, ezt nem lehet erőltetni, az ő beleegyezése is kell ehhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!