Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ertelme egy olyan kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ertelme egy olyan kapcsolatnak ahol a szulok bantalmaztak?

Figyelt kérdés

Baratom apja nekem esett, majd mikor lerugtam magamrol az anyja adta volna visszakezbol a pofont mondvan mit kepzelek magamrol hogy megrugom az o ferjet. A baratom ekkor nem volt otthon nemsokkal kesobb tudta meg, de bereccsent.

Szerintetek van ertelme az ilyen kapcsolatnak a kesobbiekben ha kulon mar de egyutt elnenk?(ketten)

Csak velemenyeket varok a fejemben megvan ra a valasz......

24n

2019. febr. 8. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

jelentsd fel a szüleit.

ez bántalmazás, fizikai erőszak.

2019. febr. 8. 19:48
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem ciganyok, nem kisebbseg egy hivatalos kozalkalmazotti viszonyban dolgozo norol beszelunk(60eves) a Kormanyablakban dolgozik irodan, a ferfi a baratom apja pedig egy nyugdijas katona aki egy biztonsagugyi cegnel dolgozik, aki baj eseten kivonul.

Igen, ez, akirol korabban beszeltem...😂

A baratom nagOn szeret, de en ezeket elmondtam neki h bennem ez bennem van es keptelen vagyok ugy elengedni hogy az normalis legyen.......

O nem hibas, vannak dolgok amik nala is bibisek az anyja es az o kozte levo kapcsolatban( nem szakadt meg le a szuleirol “erzelmileg”)

De mint irtam nekem van errol a dologrol mar egy velemenyem csak bizok benne hatha valaki mondd valami ujat nekem ezzel kapcs.

2019. febr. 8. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Rakj babafigyelöket .vedd fel ha bántanak vidd el a videót biróságra és megis nyerted a pert egy távolságtartásit a párod szüleinek. 25N
2019. febr. 8. 19:50
 14/19 A kérdező kommentje:

Tavol tartom en magamat toluk!

Sok mindenre lehetosegem lett volna veluk kpcsolatban hogy “bosszut alljak” de a szuleim azt mondtak hogy ne alacsonyodjak le az o szintjukre, es igazuk van....

2019. febr. 8. 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:

🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

Nem vált le érzelmileg ezekről az állatokról? Á, felejtős, ne szívasd meg magad egy ilyen elmebeteg családdal, egy pasi nem ér annyit. De aki le se vált, az kapcsolatra se alkalmas.

Rajta kívül kb. 3,5 milliárd férfi van, csak találsz egy normálisat.

2019. febr. 8. 20:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi az hogy bereccsent?
2019. febr. 8. 20:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Erzelmileg megviseli
2019. febr. 8. 20:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem csak kisebbségiek lehetnek ilyen primitívek. Nem kell egyből ítélkezni. Rengeteg embert ismerek (sajnos) akik fehér, magyar ember létükre bármelyik cigányt kenterbe verik erőszakosság terén. Ez így elöljáróban.

Nem tudom mit tehetnél kérdező. Én otthagynám a pasit is, mert ki tudja, nem lesz-e belőle is egy ilyen vadállat ilyen génekkel. Tudom, most azt fogod írni, hogy ő nem ilyen. De sosem lehet tudni.

Legalább kiállt érted? Mert ez az elmegyek és nem is szólok nem úgy hangzik. Mármint basszus, te azt hitted csak kiment a szobából és nem is mondta, hogy elmegyek? Meg az, hogy a testvérének mondja, hogy kérjen bocsánatot? Ez aztán a helyzetmegoldás.

2019. febr. 9. 19:01
 19/19 anonim ***** válasza:
A barátod testvérének mi baja? Miért tart téged nagyképűnek, kisebbségi komplexusa van valami miatt? Munkanélküli, vagy valami baja van? A szülők meg agresszívak, az anyja kezdte elvileg az egészet, hogy berontott a szobába, de lehet hogy őt is kint a tesó hergelte fel.
2019. márc. 16. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!