Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem megunni? Mit tegyek ellene?
Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Nagyon jól érzem magamat vele és borzalmasak azok az órák mikor nincsen velem.:( Imádjuk egymást. Az elmúlt pár napban folyamatosan vele voltam mert "nyaraltunk" 4 napon keresztül. Az utolsó nap egy percében elgondolkodtam rajta, hogy talán kezdem unni a barátomat?!:O Nagyon meglepett mert eddig sosem unatkoztam vele. EZ baj?:S mit tegyek mielőtt súlyosabbá válik? gondolom közös programokat kellene szervezni... ajánlanátok párat?
17/L
Nem!
Pont hogy hanyagolnotok kellene egymást, hogy minél jobban hiányozzon aztán mire legközelebb találkoznátok már annyira hiányozna, hogy egyáltalán nem gondolnál arra, hogy unalmas vele.
szerintem ez normális.
nem kell mindenhova vele menned, a barátnőidet se hanyagold el, és ő is legyen a haverokkal.
mi is ott rontottuk el az elején, hogy nagyon "összenőttünk" és a barátokat elhanyagoltuk, de ez természetes az elején, hogy sokat akartok együtt lenni, de egyensúlyt kell tartani a Pasi és a Barátnők között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!