Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahozz hogy ha a barátotokat kolléganője bejelöli fbon?
Úgy hogy csak köszönő viszonyba vannak.
Nem szeretnék, betegesen féltékeny lenni nem tudom h tegyem magam túl ezeken a kirohanásaimon.. :(
Bízok is a vőlegényembe tudom h nem csalna meg.. De ottvan a kis ördög fejembe h tudom milyen nők vannak ebbe mai világba.
Mindent megbeszélünk!
Azt elfelejtetem leírni hogy nem fogadta el, elsőnek mindig engem kérdezz.
És mondta már nekem ha megcsalna bárkivel nem lenne ismerőse.
De soha senkivel sem csalna meg, és enis szabadon kutakodhatok telójába stb tudom jelszavát
Mit kellene szólnom? Ha kollégák, akkor ismerik egymást, nem?
"Bízok is a vőlegényembe tudom h nem csalna meg.. De ottvan a kis ördög fejembe h tudom milyen nők vannak ebbe mai világba."
Ezt nem tudom értelmezni. Szerinted megerőszakolják a párod, vagy mire gondolsz?
Kezdjük ott, hogy honnan és miért tudod, hogy ki jelöli be.
És mi az, hogy milyen nők vannak a mai világban? Te azt hiszed, hogy a gonosz nők csak rávetik magukat a barátod farkára, és szegény semmit nem tud tenni ellenük? Miért jársz olyan emberrel, akit ennyire kevésre tartasz? Te azzal törődj, hogy jó legyen a kapcoslatotok, és szépen bízd a barátodra, hogy mit kezd a begerjedt kolléganőkkel. Ha szar a kapcsolatotok és meg akar csalni, úgyism eg fog csalni, hiába parázol. Ha viszont jó kapcoslatot sikerül fenntartanotok, akkor egyikőtöknek sem akar majd menekülni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!