Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta rosszabb vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta rosszabb vagyok mint bármelyik exe, elviselhetetlen vagyok. Hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
Az exei féltékeny házsártos házisárkányok voltak, nem csak tőle, hanem közös barátoktól is tudom. Volt egy komoly veszekedésünk (ajtócsapkodás, minden ami a csövön kifér, mert a barátaival előtte este olyan megjegyzéseket tettek nőkre, amik súrolták a taplóság határát és rosszul esett, hogy hogy kifordult magából). Aznap este közös családi összejövetelre mentünk, ahol sikerült felöntenie a garatra és elhordott mindennek szűk családi körben (anyja, unokatesói voltak a hallgatóság), azt mondta hogy én ezerszer rosszabb vagyok mint bármelyik exe, akiket ők úgy utáltak és hogy megkeserítem az életét, amint hazamegyünk szedjem a sátorfám. Hazamentünk, elaludt, másnap mint aki nem emlékszik semmire, azóta ha felhoztam ezt akkor bocsánatot kér és nagyon sajnálja nem tudja mi ütött belé, nem akart megbántani.... Én pedig nem tudok túljutni ezen, nagyon ritkán vezsünk össze, jól érezzük magunkat, szeretjük egymás társaságát. Állandóan eszembe jutnak ezek a mondatai, borzalmas rossz.
2019. febr. 4. 12:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem pedig azt kellene mérlegelned, hogy milyen sűrűn fordul elő, hogy iszik? a másik pedig, hogy mielőtt ezt mondta, volt egy összetűzésetek, olyankor hajlamosabb olyanokat mondani az ember, amit később megbán, főleg ha be van rúgva. Én nem dobnám el a kapcsolatot emiatt, viszont megbeszélném vele, hogy ez rosszul esett és hogy mondja el őszintén, hogy mit gondol rólad.
2019. febr. 4. 21:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ez lesz!

Ennyit sose ivott, előfordul hogy hetente egyszer van olyan este hogy itthon tv nézéskor 2 3 üveg sort megigyon de nem szokott részeg lenni

2019. febr. 5. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!