Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta rosszabb vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta rosszabb vagyok mint bármelyik exe, elviselhetetlen vagyok. Hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
Az exei féltékeny házsártos házisárkányok voltak, nem csak tőle, hanem közös barátoktól is tudom. Volt egy komoly veszekedésünk (ajtócsapkodás, minden ami a csövön kifér, mert a barátaival előtte este olyan megjegyzéseket tettek nőkre, amik súrolták a taplóság határát és rosszul esett, hogy hogy kifordult magából). Aznap este közös családi összejövetelre mentünk, ahol sikerült felöntenie a garatra és elhordott mindennek szűk családi körben (anyja, unokatesói voltak a hallgatóság), azt mondta hogy én ezerszer rosszabb vagyok mint bármelyik exe, akiket ők úgy utáltak és hogy megkeserítem az életét, amint hazamegyünk szedjem a sátorfám. Hazamentünk, elaludt, másnap mint aki nem emlékszik semmire, azóta ha felhoztam ezt akkor bocsánatot kér és nagyon sajnálja nem tudja mi ütött belé, nem akart megbántani.... Én pedig nem tudok túljutni ezen, nagyon ritkán vezsünk össze, jól érezzük magunkat, szeretjük egymás társaságát. Állandóan eszembe jutnak ezek a mondatai, borzalmas rossz.
2019. febr. 4. 12:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jo nagy szánalom ez az ember.
2019. febr. 4. 12:18
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Hát én az első adandó alkalommal összeszedném a sátorfámat és mennék.

Sajnos volt nekem is hasonló, amikor az exem részegen őszintére itta magát, aztán dettó, képszakadás, onnan bocsánatkérés ezerrel, meg nem úgy gondolta.

Maradtam, de a mai napig, ha visszamehetnék az időben, mennék egyből.

Ilyet az ember nem mond, ha meg alkoholos befolyásoltság alatt mondja, akkor vedd komolyabban, mint bármit, mait eddig mondott.

Tegyél magadnak egy szívességet, és menj,a mint tudsz.

2019. febr. 4. 12:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A reszegseg kihozza az oszinteseget. Hagyd ott, ez nem normalis.
2019. febr. 4. 12:21
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Meg mindeg vele vagy ? ez csak roszabb lesz kesobb de Te tudod !
2019. febr. 4. 12:24
 5/12 A kérdező kommentje:

:(

Amúgy mindenben támogat, mellettem áll, néha van egy egy kisebb vitánk, de semmi komoly. Négy év alatt ez az egy ilyen dolog történt, egyszerűen nem is értem hogy mondhatott ilyet.

2019. febr. 4. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
5.: úgy, hogy egy idióta. Te meg vele vagy.
2019. febr. 4. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Ùgy mondhatott ilyet,hogy előtte jól összebalhéztatok.És ő még mindig dühös volt,hogy úgy kiakadtál.Ennyi.
2019. febr. 4. 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy hogy az alkohol sokszor kimondatja azt amit amúgy nem mondanánk, mert cikinek érezzük vagy épp megbántanánk vele valakit.

Tudod a férfiak 90% tapló módon beszél a nőkről, és sokan komolyan is gondolják.

Csak azt felejtik el hogy szükségünk van nőkre, és a nőknek férfiakra.

Férfiként engem is megbotránkoztat amiket ismerősök, kollégák beszélnek sokszor a nőkről... De ez annak a személynek a szegénységi bizonyítványa...

2019. febr. 4. 12:53
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem itt nem az exekkel van a baj. Lehet le kéne eggyel ülnöd, hogy mesélje el az ő szemszögéből, könnyen meglehet, meglepődsz, miket hallgat el előled.

30N

2019. febr. 4. 13:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül voltak féltékeny házisárkányok az exei.
2019. febr. 4. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!