Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta rosszabb vagyok mint bármelyik exe, elviselhetetlen vagyok. Hogy tegyem túl magam ezen?
Hát én az első adandó alkalommal összeszedném a sátorfámat és mennék.
Sajnos volt nekem is hasonló, amikor az exem részegen őszintére itta magát, aztán dettó, képszakadás, onnan bocsánatkérés ezerrel, meg nem úgy gondolta.
Maradtam, de a mai napig, ha visszamehetnék az időben, mennék egyből.
Ilyet az ember nem mond, ha meg alkoholos befolyásoltság alatt mondja, akkor vedd komolyabban, mint bármit, mait eddig mondott.
Tegyél magadnak egy szívességet, és menj,a mint tudsz.
:(
Amúgy mindenben támogat, mellettem áll, néha van egy egy kisebb vitánk, de semmi komoly. Négy év alatt ez az egy ilyen dolog történt, egyszerűen nem is értem hogy mondhatott ilyet.
Úgy hogy az alkohol sokszor kimondatja azt amit amúgy nem mondanánk, mert cikinek érezzük vagy épp megbántanánk vele valakit.
Tudod a férfiak 90% tapló módon beszél a nőkről, és sokan komolyan is gondolják.
Csak azt felejtik el hogy szükségünk van nőkre, és a nőknek férfiakra.
Férfiként engem is megbotránkoztat amiket ismerősök, kollégák beszélnek sokszor a nőkről... De ez annak a személynek a szegénységi bizonyítványa...
Szerintem itt nem az exekkel van a baj. Lehet le kéne eggyel ülnöd, hogy mesélje el az ő szemszögéből, könnyen meglehet, meglepődsz, miket hallgat el előled.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!